Viininmaisteluilta 17.5. ja 19.5. // Wine tasting

  • 07.05.2023
  •  
  • 0 kommenttia

In English below!

Viime vuoden menestyksekkäät viininmaisteluillat tekevät paluun!

Maistelut tapahtuvat tänä keväänä keskiviikkona 17.5. ja perjantaina 19.5. klo 18 Nukkumassa ja maisteluihin mahtuu 10 henkilöä kerralla eli yhteensä 20 ihmistä pääsee maistelemaan! Viininmaisteluun kuuluu erilaisia reilun kaupan viinejä ja hiukan viinin kanssa sopivaa naposteltavaa. Hintaa tällä maistelulla on 9 €. Huomioithan, että vain osa viineistä on vegaanisia ja viinit eivät ole alkoholittomia. Ja älä huoli jos olit jo viime vuonna paikalla, tälle kertaa on valittu eri viinejä!

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 8.5. klo 12 ja tapahtuu tästä linkistä. Huomioithan ilmoittautumisen olevan sitova ja ilmoittauduthan vain toiseen maisteluun, jotta kaikki halukkaat pääsevät.

TL;DR
Mitä? Viininmaistelua
Missä? Nukkuma, Q-talon alakerta (Nummenpuistokatu 2)
Milloin? Keskiviikkona 17.5. TAI perjantaina 19.5. klo 18
Miksi? No jos Ranskassakin juodaan viiniä
Hinta? 9 €


It is time to drink some wine as last year’s succesful wine tastings make a return!

The wine tasting happens this spring on Wednesday 17.5. and on Friday 19.5. at 18 at Nukkuma and there is room for 10 people at a time meaning that 20 people can experience the joys of wine! The wine tasting includes different fair trade wines and some snacks that go well with wine. The price for this tasting is 9€. Do note that only some of the wines are vegan and the wines contain alcohol.

The sign-up opens on Monday 8.5. at 12 and happens through this link. Do also note that the sign-up is binding and please only sign-up for one of the tastings so that all of the people who want to join can sign-up.

TL;DR
What? Wine tasting
Where? Nukkuma, Q-house downstairs (Nummenpuistokatu 2)
When? Wednesday 17.5. OR Friday 19.5. at 18
Why? Because they drink wine in France too
Price? 9€