Cocktail-tilaisuus


Pääjuhlaa edeltää cocktail-tilaisuus Agoran aulassa (Vesilinnantie 3, Turku) klo 16 alkaen.
Cocktail-tilaisuuden ohjelmaan kuuluu tervetuliaismalja sekä kutsuvieraiden esittämät tervehdykset Asteriskille. Kaikki vuosijuhlaosallistujat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta.
Cocktail-tilaisuudesta lähtee kuljetukset itse pääjuhlaan.




Pääjuhla


Asteriskin 48-vuotisvuosijuhlien päätapahtumana on pääjuhla, jota vietetään ravintola Suomalaisessa Pohjassa (Aurakatu 24 A, Turku). Ovet tilaisuuteen avataan klo 18:00 ja itse juhla alkaa klo 18:30.
Pääjuhlassa kunnioitamme rakasta ainejärjestöämme puhein ja tervehdyksin. Lisäksi nautimme kolmen ruokalajin illallisen ja jaamme tunnustuksia henkilöille, jotka ovat olleet vuosien varrella mukana rakentamasta Asteriskista sellaisen kuin se tänä päivänä on.



M E N U

Alkuruoka
Inkiväärillä maustettua bataattikeittoa ja chorizoa
TAI
Inkiväärillä maustettua bataattikeittoa.

Pääruoka
Karitsan fileetä, tummaa sitruunakastiketta ja paahdettua perunakakkua
TAI
Suolakuoriselleripihvi, paahdettua perunaa, härkäpapua.

Jälkiruoka
Maitosuklaapannacottaa.




Jatkot


Pääjuhlan loputtua vieraat kuljetetaan salaiseen jatkopaikkaan.




Silliaamiainen


Pääjuhlaa ja jatkoja seuraa lauantaina 7.3. eeppinen silliaamiainen, jota et halua missata!

Silliksellä juhlakansaa odottaa maittava aamiainen sekä olotiloja tasoittavaa juomaa, kannattaa varata myös käteistä mukaan tai omia juotavia. Suosittelemme myös pakattavan mukaan pyyhkeen sekä uikkarit saunomista varten. Sillikselle lähdetään bussikyydillä Proffan kellarin edestä, mutta paikalle voi saapua myös omin avuin.

Yhteiskuljetusbussit lähtevät lauantaina osoitteesta Rehtoripellonkatu 6, Turku klo 11.45 ja 12.45. Jos et selviä näihin busseihin, voi omin avuin saapua paikalle esimerkiksi Turun joukkoliikennettä hyödyntäen. Paikalle pääsee bussilinjoilla 22 ja 22A osoitteeseen Paimalantie 305 (Maarian Mahti). Reittiohjeet löydät täältä. Sillistä varten kannattaa varata rento asu. .


Yhteistyössä