Yhteistyökumppanimme ovat merkittävimpiä IT-alan tekijöitä Turussa ja muualla Suomessa — pienistä suuriin. Vuonna 2020 pääyhteistyökumppaninnamme toimii Sofokus.

Asteriski ry:n yhteistyökumppanit 2020

Yritysesittelyt

SOFOKUS

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI


Parempi maanantai - Sofokus - yhteistyökumppanit

NÄKÖPIIRISSÄ PAREMPI MAANANTAI?

Sofokus sai alkunsa vuonna 2000 yhden miehen unelmasta. Tämä unelma kasvoi joukoksi samanhenkisiä ihmisiä, joiden tavoitteena on luoda yrityksille mitattavaa arvoa tuottavia verkkoratkaisuja.

Lähes kahdenkymmenen vuoden aikana olemme työskennelleet satojen globaalien ja paikallisten brändien kanssa suurista korporaatioista pieniin startup-yrityksiin. Asiakkaillamme on kuitenkin jotain yhteistä: korkeat tavoitteet ja usko kasvuun digitaalisten ratkaisujen siivittämänä.


Mahtavia juttuja rakentamassa - Sofokus - yhteistyökumppanit

MAHTAVIEN JUTTUJEN RAKENTAMISEEN TARVITAAN AIKAA

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme erottumaan ja voittamaan omassa markkinassaan. Olemme digitaalisen ajan liiketoiminnan konseptien ja teknologioiden muotoilijoita. Hyödynnämme alustatalouden periaatteita luodaksemme epäreilua kilpailuetua. Lopputuotteena on (liike)toimintasi pohjalle täsmätuotettu tekninen pilvialusta (digitaalinen sydän), joka on avain kilpailuedun saavuttamisessa.

Ohjaavia arvojamme on ihmiskeskeisyys, jatkuva oppiminen, arvon tuottaminen, luottamuksen rakentaminen ja rohkeus.


Kilpailuetua jahtaamassa - Sofokus- yhteistyökumppanit

KILPAILUETUA JAHTAAMASSA

Moni asia on muuttunut sitten vuoden 2000, mutta yksi asia säilyy. Todellinen liiketoiminta-arvo on aina ollut seksikästä. Kilpailuedun luominen on prosessi, ei projekti. Sen sijaan, että etsisimme pieniä välittömiä voittoja, valitsemme pidemmän ja vaikeamman reitin luodaksemme jotakin merkityksellistä ja pysyvää.

Asiakkaamme vaativat kumppaneiltaan enemmän ja arvostavat siten periksiantamatonta pyrkimystämme innovoida ja kehittää liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Vaikka hallitsemme teknologian, kaikki lähtee erottuvasta ja uniikista liikeideasta. Autamme kaikessa liiketoiminnan muotoilusta toteutukseen ja jatkuvaan kehittämiseen.


Faktat ja luvut - Sofokus - yhteistyökumppanit

FAKTAT JA LUVUT

Sofokuksella on toimistot Helsingissä sekä Turussa, ja työllistämme noin 40 ihmistä. Meillä on korkein luottoluokitus ja lisäksi sijoituimme vuosina 2018 sekä 2019 Euroopan 2500 nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon Inc.5000 EU- listauksessa. Sofokus nimettiin myös vuonna 2019 European Business Awards -kilpailussa Suomen parhaaksi yritykseksi kategoriassa Workplace and People Development.


Töihin Sofokukselle - Sofokus - yhteistyökumppanit

TÖIHIN SOFOKUKSELLE

Ennen kun haet meille, käytä hetki ja tutustu meihin ja meidän kulttuuriimme. Olemme joukko iloisia, aktiivisia ja kovalla työmoraalilla varustettuja ihmisiä, jotka uskovat siihen, että yhdessä voimme saada aikaan isoja asioita. Arvostamme aikaasi ja osaamistasi ja haluamme, että tunnet olevasi osa meitä.

Tutustu uraan Sofokuksella ja jätä hakemus tai tilaa mailiisi Sofokuksen urauutiset (niin People Happiness Officerimme Milla lähettää kerran kuussa sulle terveiset). Urauutiset pitävät sinut ajantasalla avoimista työpaikoistamme sekä saat työhyvinvointiin, urasuunnitteluun ja jaksamiseen liittyviä artikkeleita 🙂

Ehkä me voisimme tarjota sinulle parempia maanantaita?
Hae nyt osoitteessa:
https://www.sofokus.com/fi/ura-sofokuksella/

LVSBrokers


Rehellisen vertailun puolesta

Vuonna 2013 perustettu LVS Brokers on yksi Suomen johtavista välityspalveluista. Kehitämme välitysteknologiaa erilaisille rahoitusratkaisuille, sekä sähkö- ja vakuutuspalveluille. Tavoitteenamme on yhdistää kuluttajat, parhaat lainan- ja vakuutuksen tarjoajat, pankit, sekä muut palveluntarjoajat toisiinsa.

Yksinkertaisuudessaan autamme siis kuluttajia ja yrityksiä löytämään helposti ja nopeasti heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan tuotteen, tai palvelun. 


Parissa vuodessa suurta kasvua

Kaikki alkoi vuonna 2013 kolmesta kaveruksesta ja yhdestä excel-taulukosta. Perustajajäsenemme halusivat kehittää kuluttajille helpon tavan vertailla eri finanssipalveluita. Vuonna 2016 palkattiin ensimmäiset työntekijät ja vuonna 2018  toimintamme alkoi kunnolla skaalautumaan, jolloin toiminta startattiin myös Puolassa. Vuoden 2019 aikana rekrytoimme enemmän kuin koskaan ja tällä hetkellä meitä on yhteensä jo 30 huippua talenttia! Henkilöstön kasvun lisäksi myös liiketoimintamme kasvoi huikeasti ja vuonna 2019 liikevaihtomme oli 12,5 M€.

Kasvumme on saanut tunnustusta muun muassa tuoreen Financial Timesin tuottaman listauksen mukaan, jossa olimme 68. nopeimmin kasvanut yritys Euroopassa. Tämän lisäksi olimme 5. nopeimmin kasvanut Fintech-yritys niin Euroopassa, kuin Suomessakin (FT1000). Toistaiseksi LVS Brokersilla on aktiivisia välityspalveluita Suomessa ja Puolassa, ja aiomme lähitulevaisuudessa laajentaa liiketoimintaamme myös muualle Eurooppaan.


Töitä IRMELIn kanssa

AI-pohjainen teknologiamme auttaa kuluttajia tekemään päätöksiä eri finanssipalveluiden tarjoajien välillä. Teknologiamme avulla autamme kuluttajia säästämään aikaa ja rahaa. 

Kaikki toimintamme tapahtuu the Money API -käyttöliittymän välityksellä, joka on suunniteltu yhdistämään finanssipalveluntarjoajat ja riskittömät asiakashankintakanavat. LVS Brokers tekee yhteistyötä lukuisten eri pankkien ja luotonantajien kanssa tarjotakseen kuluttajille johtavaa välitystekniikkaa eri palveluiden kilpailuttamiseen. Tarjoamme myös pankeille mahdollisuuden kasvattaa tulojaan lisäämällä asiakkaiden määrää.


Kansainvälinen työyhteisö

Tällä hetkellä meillä on päämiehiä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Toimimme yli 30 pankin ja lainantarjoajan kanssa, joihin lukeutuvat muun muassa Nordea ja Pop Pankki. Lisäksi teemme yhteistyötä usean eri vakuutus- ja sähköyhtiön kanssa.

Tavoitteenamme on olla johtava välitysteknologiayritys Suomessa ja Euroopassa, auttamalla yhä useampaa asiakasta löytämään parhaat finanssiratkaisut heidän tarpeisiinsa. Fokuksessamme on finanssialan uudistaminen, sekä finanssipalveluiden ja niiden välittämisen yksinkertaistaminen.


Töihin LVS Brokersille?

Oletko valmis liittymään mukaan kasvuun? Uskomme vapauden tarjoamiseen työskentelyssä, mutta sen vastapainona tulee sitoutua myös vastuun kantamiseen; jokainen työntekijä saakin roimasti vastuuta kantaakseen jo alkumetreillä. 

“Get sh*t done” on mottomme, ja sen noudattamisessa kädet ovat vapaat. Meillä saat työskennellä oman mielenkiintoisen tuotteemme parissa ilman tiukkoja deadlineja, budjetteja ja puuduttavia asiakaspalaverejä. Jokaisen työpanoksella on valtava vaikutus koko liiketoimintaamme, mikä motivoi parhaaseen suoritukseen, sekä tekee työnteosta erityisen mielekästä.

Olemme fintech-yritys, mutta älä sekoita meitä jäykkään pankkimaailmaan, sillä meillä ei todellakaan pönötetä tärkeän näköisinä liituraitapuvuissa! Päätoimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa, Linnankadulla, ja siellä vallitsee rento ilmapiiri. Turun toimiston lisäksi meillä on toimistot Helsingissä ja Varsovassa.

Tule ottamaan nämä edut talteen

LVS Brokersilla saat mahdollisuuden:

  • Kehittää taitojasi taitavien kollegoiden avulla
  • Tarvittavan tuen kehittyäksesi 
  • Tutustua siltä kuuluisalta näköalapaikalta Euroopan Fintech-kenttään
  • Vaikuttaa aidosti liiketoimintaamme
  • Työskennellä vapaasti ilman turhaa mikromanagerointia
  • Saada runsaasti vastuuta 

Kaupanpäällisiksi saat mm.

  • Huikean tiimin ja lahjakkaat kollegat 
  • Eeppiset virkistyspäivät ja yhteiset reissut
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

Vincit


Me olemme Vincit

Vuonna 2007 meillä oli unelma työpaikasta, johon ei vituta mennä töihin – edes maanantaisin. Koska sellaista ei ollut näköpiirissä, päätettiin perustaa se itse. Tavoitteena oli huippuasiantuntijoiden organisaatio, jota muut yrittävät jäljitellä ja jonka asiakkaaksi haluavat kaikki. Järkeilimme, että menestys olisi taattu, jos yrityksellä olisi aina huomenna tyytyväisemmät työntekijät ja asiakkaat kuin tänään. 

Jotain on taidettu tehdä oikein, sillä meitä työskentelee tätä nykyä liki 500 henkilöä Tampereella, Helsingissä, Turussa, Oulussa ja Kaliforniassa. Ei liene myöskään sattumaa, että Vincit on valittu kolme kertaa Suomen ja kerran Euroopan parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -mittelöissä. Mutta mikä tärkeintä: uskomme yhä siihen, että töissä on tarkoitus viihtyä – myös maanantaisin.


450+ mahdollisuutta loistaa

Jatkuva kehittyminen, ketteryys, yksilön vapaus ja unelmien mahdollistaminen on ollut meille aina ominaista ja haluamme pitää näistä jatkossakin kiinni. Meillä pääset johtamaan itseäsi, vaikuttamaan oman roolisi sisältöön ja kyseenalaistamaan työelämän normeja modernissa työympäristössä. 

Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi. Tähän meidän työyhteisö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet.

Klikkaa lukemaan lisää syitä miksi Vincit tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon viettää valveillaoloaikaa ja miten mahdollistamme sen, että yhdessä aikaansaamamme hyvän meiningin vuoksi työelämä ei maistu pakkopullalta.

Seuraa meitä myös somessa:

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

Reaktor


Reaktor tarjoaa kodin konsultille

Reaktor on suomalainen konsultointiin keskittynyt teknologia-, design- ja strategiayritys. Jo 20-vuoden ajan konsulttimme ovat ratkoneet päivittäin asiakkaidemme kriittisiä haasteita laajasti eri aloilla päivittäistavarakaupasta (mm. adidas, Kesko), pankki- (mm. Nordea) ja media-aloille (mm. HBO, Yle).
Reaktor työllistää yli 500 alansa huippuosaajaa ohjelmistokehittäjistä suunnittelijoihin ja data scientisteista strategeihin Helsingissä, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Amsterdamissa, Dubaissa, New Yorkissa ja Tokiossa. Etsimme jatkuvasti tiimiimme motivoituneita konsultteja, jotka haluavat muuttaa maailmaa.
Viimeisimmät uutiset harjoittelupaikoistamme sekä kiinnostavimmat sisällöt ja vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin uraansa aloittelevan kannalta löydät osoitteesta reaktor.com/junior.


Intohimoinen huippuosaajien yhteisö

Reaktorilaiset muodostavat intohimoisen ja lämminhenkisen osaajayhteisön. Uskomme vahvasti tiimityön voimaan. Meillä pääset työskentelemään moniulotteisissa projekteissa osana autonomista moniosaajatiimiä, jonka jokainen jäsen työskentelee yhteisen onnistumisen eteen. Tiimeissämme kokemusvuosien sijaan osaaminen ratkaisee.
Reaktorilaisia yhdistää vahva intohimo teknologia-alaan ja yhdessä tekemiseen. Haluamme jatkuvasti kehittää ammatillista osaamistamme ja löytää parempia tapoja työskennellä yhteisten tavoitteidemme eteen. Autonomiset tiimimme vastaavat itse työskentelytavoistaan ja esimerkiksi kulloinkin käytettävistä teknologioista.
Lisää Reaktorista ja reaktorilaisista voit lukea esimerkiksi blogistamme: reaktor.com/blog.

Solita


Vuonna 1996 perustettu Solita on kasvanut pienestä, Tampereelta ponnistaneesta ohjelmistokehittäjien joukosta kansainväliseksi, yli 1000 osaajan yhtiöksi. Solita työllistää  teknologia-, data-, pilvi-, palvelumuotoilu- ja strategiakonsultoinnin osaajia ja toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Tanskassa, Saksassa ja Belgiassa. Asiakkaita löytyy useilta eri toimialoilta, esimerkiksi tukku- ja vähittäiskaupasta (S-ryhmä), telekommunikaatiosta (DNA), terveydenhuollosta (THL) ja energia-alalta (Fortum).


Solita Akatemia ponnahduslautana

Osaamiskiihdyttämönä ja oivana porttina Solitalle toimii Akatemia. Akatemiaan etsitään ennakkoluulottomia ja oppimishaluisia uusia kykyjä, joita yhdistää kiinnostus ohjelmistokehitystä, analytiikkaa, liiketoimintaa ja palvelumuotoilua kohtaan. Akatemian aikana pääsee tutustumaan kiinnostaviin projekteihin monella eri toimialalla sekä tietysti tuleviin työkavereihin, solitalaisiin. Akatemian sisältöön ja alkamisaikoihin pääset tutustumaan osoitteessa solita.fi/akatemia.


Ihminen aina etusijalla

Intohimo, rentous, välittäminen ja rohkeus ohjaavat kaikkea tekemistä Solitalla. Etusijalla on aina ihminen, oli kyseessä sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Solitalla haluamme luoda onnellisia ihmisiä. Varmaa on myös, että löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin: Solitalle tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään täysin samasta syystä.

”Solitassa kaikenlainen monimuotoisuus on voimavaramme. Uskomme, että kaikkien pitäisi tuntea, että voi olla oma itsensä kaikkine täydellisyyksineen. Välitämme toisistamme, ihmisistä ja yhteiskunnasta kokonaisuudessaan. Keskitymme muuttamaan maailmaa, ei ihmisiä.”


Käy tsekkaamassa uratarinat, kuulumiset ja vinkit blogistamme solita.fi/blogit.

Gofore


Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta.


Gofore on kaikille hyvä työpaikka

Meillä yksilö on oman työnsä paras asiantuntija. Kannustamme asiantuntijoitamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä sekä ammatillisesti että ihmisenä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Kulttuurimme perustuu toisista huolehtimiseen, jatkuvaan kehitykseen ja yhdessä tekemiseen. Mielestämme töissä saa ja pitääkin nauraa. Kehitämme uutta uusimmilla teknologioilla, työtavoilla ja opeilla.

Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaiden onnistumisista.


Olemme digitalisaation asiantuntija

Teknologia muuttaa radikaalisti ihmisten tapaa elää, työskennellä, tehdä päätöksiä ja toimia. Me Goforella teemme mahdolliseksi uusien teknologioiden nopean hyödyntämisen. Rakennamme tulevaisuudesta entistä toimivampaa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa.

Teknologia muuttaa radikaalisti ihmisten tapaa elää, työskennellä, tehdä päätöksiä ja toimia. Me Goforella teemme mahdolliseksi uusien teknologioiden nopean hyödyntämisen. Rakennamme tulevaisuudesta entistä toimivampaa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa.


Meidän kulttuurimme

Ainutlaatuinen kulttuurimme muodostuu tasa-arvoisuudesta, avoimuudesta ja yhdessä tekemisestä. Kunnioitamme itseämme ja ihmisiä ympärillämme ja luotamme toinen toisiimme. Jokaisella yksilöllä on paikka ja ääni yhteisössämme. Toimimme itseohjautuvasti ja kerromme rohkeasti mielipiteemme. Kulttuurimme menestyy, kun kaikki sitoutuvat yhdessä sen rakentamiseen.

Me olemme Gofore

Verkostoidu asiantuntijoidemme kanssa, lue uusimmat kuulumisemme, ihastu kulttuuriimme ja tykkää ihmisläheisistä työelämätarinoista Goforen somessa!

LinkedIn
Twitter
Instagram
Facebook