Kevätsauna tulee taas!

  • 03.05.2022
  •  
  • 0 kommenttia

Parahimmat riskitoverit,

tervetuloa Asteriskin perinteiseen Kevätsaunaan lauantaina 21.5. Kevätsauna järjestetään viime syksyn kesäkesäkesämökistä tutussa paikassa Ruissalossa. Mökin osoite on siis Albert Ravilan raitti 20, Ruissalo.

Ohjelmassa on muun muassa vuoden IT-opettajan palkitseminen. Otathan saunaa ja paljua varten mukaan uima-asun ja pyyhkeen, sillä tapahtumassa on vain sekasauna ja uima-asu on pakollinen. Tapahtumassa on tarjolla virvokkeita ja makkaraa, mutta janoisimpien ja nälkäisimpien kannattaa varautua myös omilla kurkun kostukkeilla ja syötävillä. Mökillä on grillausmahdollisuus!

Lisäksi Kevätsaunalla palkitaan jälleen ansioituneita nakittautujia ja jaetaan Leveleitä Nakkimerkkiin. Nakkimerkistä ja nakkipisteistä voit lukea lisää https://www.asteriski.fi/nakittautuminen/. Laskethan nakkipisteesi ja ilmoitat ne hallitukselle osoitteeseen asteriski@utu.fi viimeistään sunnuntaihin 15.5. mennessä. – ei haittaa vaikka et olisi tulossa itse eventtiin, saat merkkisi jälkikäteen.

TL;DR

Mitä? Asteriskin kevätsauna
Missä? Albert Ravilan raitti 20, Ruissalo
Milloin? lauantaina 21.5. klo 17 alkaen
Huomoitavaa: saunassa uimapukupakko, grillausmahdollisuus

What? Asteriski’s spring sauna
Where? Albert Ravilan raitti 20, Ruissalo
When? Saturday 21.5. at 5pm
NB: swimsuit is mandatory in sauna, there is a grill where you can prepare your own food