Kevätsauna on jo nurkan takana! // The Spring Sauna is around the corner!

  • 07.05.2023
  •  
  • 0 kommenttia

In English below!

Tervetuloa Asteriskin perinteiseen Kevätsaunaan lauantaina 27.5. Kevätsauna järjestetään Saaronniemen Saukot ry:n saunalla. Osoite on Tammirannantie 39 – 20100 Ruissalo, Turku. Kevätsauna alkaa klo 17.

Ohjelmassa on muun muassa vuoden IT-opettajan palkitseminen. Kevätsaunalla palkitaan myös ansioituneita ja ahkeria nakittautujia ja jaetaan leveleitä Nakkimerkkiin. Nakkimerkistä ja nakkipisteistä voit lukea lisää https://www.asteriski.fi/nakittautuminen/. Laskethan nakkipisteesi ja ilmoitat ne hallitukselle osoitteeseen hallitus@asteriski.fi viimeistään sunnuntaihin 21.5. mennessä. – ei haittaa vaikka et olisi tulossa itse tapahtumaan, saat merkkisi jälkikäteen. Tieteenit -tapahtuman nakeista saa yhden nakkipisteen per tunti.

Saunaa ja paljua varten tarvitset mukaan uima-asun ja pyyhkeen, sillä tapahtumassa on vain sekasauna ja uima-asu on pakollinen. Kevätsaunalla on tarjolla virvokkeita ja makkaraa, mutta janoisimpien ja nälkäisimpien kannattaa varautua myös omilla kurkun kostukkeilla ja syötävillä. Mökillä on grillausmahdollisuus, joten OGM (oma grillimakkara mukaan)! Tapahtuma on myös OMM (oma muki mukaan!)

Kevätsaunalle pääsee keltaisilla Fölin busseilla. Kauppatorilta lähtee linja 8, joka menee suoraan saunalle.

Kevätsauna päättyy tasan klo 00:00, joten varauduthan bussikyytiin, autokyytiin, taksikyytiin tai muuten poistumaan mökiltä. Viimeinen bussi lähtee 00:03 kauppatorille (linja 8).


Welcome to Asterisk’s traditional Spring Sauna on Saturday 27.5. The event will be held at Saaronniemi Saukot ry’s sauna. The address is Tammirannantie 39 – 20100 Ruissalo, Turku. The event starts at 5 pm.

The programme includes an award ceremony for the IT teacher of the year. The spring sauna will also be used to reward hard-working people and next levels to the Nakkimerkki will be handed. You can read more about the Nakkimerkki and nack points at https://www.asteriski.fi/nakittautuminen/. Please count your nack points and report them to the board by email: hallitus@asteriski.fi by Sunday 21 May. It’s OK if you don’t come to the event, you’ll get your patches afterwards. From the ”Titeenit” event you get one nack point per hour.

You will need to bring a swimsuit and towel for the sauna and the hot tub, as the event is a mixed sauna only and a swimsuit is mandatory. Refreshments and sausages will be available at the spring sauna, but those who are thirsty and hungry should be prepared with their own drinks and snacks. The cottage has barbecue facilities! Note: take your own mug with you!

To arrive to the Spring Sauna, there is the bus 8 that leaves from Kauppatori.

The Spring Sauna ends at 12 pm sharp, so please be prepared to leave the cottage. The last bus leaves at 00:03 for Kauppatori (bus 8).

TL;DR

Mitä? Asteriskin kevätsauna
Missä? Tammirannantie 39, Ruissalo
Milloin? lauantaina 27.5. klo 17:00-00:00
Muistettavaa: saunassa uimapukupakko, grillausmahdollisuus

What? Asteriski’s Spring sauna
Where? Tammirannantie 39, Ruissalo
When? Saturday 27.5. at 5-12 pm
NB: swimsuit is mandatory in sauna, there is a grill where you can prepare your own food