Olet juuri löytänyt tiesi Asteriski ry:n pilttisivuille. Piltti olet siis sinä, uusi opiskelija. Näiltä sivuilta löydät tarpeellista tietoa helpottamaan opintojen alkua. Sivuilta löydät mm. tulevat tuutorisi, hyödyllisiä linkkejä sekä piltin muistilistan.

Mutta millaiselta näyttää uuden piltin elämä? Uuden tietojenkäsittelytieteen opiskelijan arki tulee koostumaan paljolti opiskelusta. Ensimmäisen vuoden opinnot sisältävät mm. ohjelmoinnin peruskursseja, matematiikan kursseja sekä kieli- ja viestintäopintoja. Aluksi opinnot voivat tuntua vaikeilta, ja varsinkin jatkokursseilla saattaa esiintyä haasteita, mutta onneksi monet kurssit ovat helposti päihitettävissä yhdessä osaavien toverien kanssa. Kannattaakin tutustua oman ainejärjestön porukkaan, siitä on vain iloa ja hyötyä!

Ainejärjestöistä puheen ollen, Asteriski ja muut ainejärjestöt järjestävät monenlaista ajanvietettä opiskelijoille, jottei opiskelijaelämä muuttuisi liian tylsäksi. Näitä tapahtumia löytyy kyllä kaikille; tarjolla on mm. opiskelijabileitä, liikuntavuoroja, lautapelikerhoa ja leffaexcuilua.

Asteriskin lukuvuoden tärkeimpiin tapahtumiin kuuluu mm.  ATK-YTP, Synergia, Pikkujoulut ja RiskiWappu. Näistä pääset kuulemaan varmasti lisää tuutoreiltasi.

Liityithän jo jäseneksi? Jäsenmaksu Asteriski ry:ssä on syksyn 2020 uusilta opiskelijoilta 7€, ja sillä saa sekä loppuvuoden 2020 että koko vuoden 2021 jäsenyyden. Voit halutessasi kuitata jäsenyytesi peräti viideksi vuodeksi (vuoden 2025 loppuun saakka) 20€ jäsenmaksua vastaan. Jäsenyys maksaa itsensä nopeasti takaisin!