Olet juuri löytänyt tiesi Asteriski ry:n nettisivuille. Piltti olet siis sinä, uusi opiskelija. Näiltä sivuilta löydät tarpeellista tietoa helpottamaan opintojen alkua. Näiltä sivuilta löydät mm. tulevat tuutorisi, hyödyllisiä linkkejä sekä piltin muistilistan.

Mutta millaiselta näyttää uuden piltin elämä? Uuden tietojenkäsittelytieteen opiskelijan arki tulee koostumaan paljolti opiskelusta ja opiskelijaelämään tutustumisesta. Ensimmäisen vuoden opinnot sisältävät mm. ohjelmoinnin peruskursseja, matematiikan kursseja sekä kieli- ja viestintäopintoja. Aluksi opinnot voivat tuntua vaikeilta, ja varsinkin jatkokursseilla saattaa esiintyä haasteita, mutta onneksi monet kurssit ovat helposti päihitettävissä yhdessä osaavien toverien kanssa. Kannattaakin tutustua oman ainejärjestön porukkaan, siitä on vain iloa ja hyötyä!

Ainejärjestöistä puheen ollen, Asteriski ja muut ainejärjestöt järjestävät monenlaista ajanvietettä opiskelijoille, jottei opiskelijaelämä muuttuisi liian tylsäksi. Näitä tapahtumia löytyy kyllä kaikille; tarjolla on mm. opiskelijabileitä, liikuntavuoroja, lautapelikerhoa ja leffaexcuilua.

Asteriskin lukuvuoden tärkeimpiin tapahtumiin kuuluu mm.  ATK-YTP, Pikkujoulut ja RiskiWappu. Näistä pääset kuulemaan varmasti lisää tuutoreiltasi.

Liityithän jo jäseneksi? Jäsenmaksu Asteriski ry:ssä on uusilta tkt-opiskelijoilta 7 €, ja sillä saa sekä ensimmäisen syksyn että koko seuraavan vuoden jäsenyyden. Voit halutessasi kuitata jäsenyytesi peräti viideksi vuodeksi 20 € jäsenmaksua vastaan. Jäsenyys maksaa itsensä nopeasti takaisin!