Asteriskin omat tilat, jotka tunnetaan yleisesti nimellä toimisto, sijaitsevat Agoran kellarikerroksessa ja ne jaetaan yhdessä TT-laitoksen toisen ainejärjestön, Digit ry:n, kanssa. Saman kellarikäytävän varrella majailevat myös Infå rf sekä DaTe rf.

Toimistolta löydät lähes kaiken tarvittavan ylelliseen elämään kuten tulostimen, skannerin, mikron, veden- ja kahvinkeittimen sekä ongelmajätevarastonakin välillä toimivan jääkaapin. Ajanviettoon löytyy myös kaikenlaisia teknologisia vempaimia ja luentojen välillä on mahdollista tuijotella vaikkapa laajakuvatelevisiosta TV-chattia tai haastaa yksi tupsulakkitovereista ystävämieliseen (lue: vihamieliseen) änärimatsiin.

Toimistolla on myös myytävänä haalarimerkkejä (kuvat ja hinnat löydät toimistolta), laulukirjoja ja muuta sekalaista sälää. Toimiston kirjahyllystä löytyy jäsenistön käytettäväksi kasa alan kirjoja sekä erilaisia lautapelejä.

Aukiolo

Toimisto on auki aina, kun paikalla on joku hallituslainen sekä virallisen hallituspäivystyksen aikana. Hallituspäivystysten ajankohdat löytyvät tapahtumakalenterista.

Pääsy toimistolle

Jäsenet pääsevät näistä ovista tiloihin viikon jokaisena päivänä klo 7-21. Näiden aikojen ulkopuolella tiloihin pääsee, jos paikalla on joku Asteriskin hallituksesta. Tiloihin ovat tervetulleita myös kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet. Teekkariveljiemme lisäksi esimerkiksi Nucleus ry:n jantterit hengailevat usein toimistolla.