Toimisto

Asteriskin toimisto sijaitsee Agoran kellarikerroksessa, saman käytävän varrella muiden talossa majailevien ainejärjestöjen kanssa. Toimistotilat ovat yhteiset TT-laitoksen toisen ainejärjestön Digit ry:n kanssa, myös Nucleus ry:n jantterit hengailevat usein jostain tuntemattomasta syystä meidän toimistolla.

Toimistolta löydät lähes kaiken tarvittavan ylelliseen elämään kuten tulostimen, skannerin, mikron, veden- ja kahvinkeittimen sekä ongelmajätevarastonakin välillä toimivan jääkaapin.

Lisäksi toimistolla voi viettää aikaansa esimerkiksi modernista laajakuvatelevisiosta TV-chattia seuraamalla tai hastaamalla toveri Digitin ystävämieliseen (lue: vihamieliseen) änärimatsiin.

Toimistolla on myös myytävänä haalarimerkkejä, laulukirjoja ja muuta sekalaista sälää. Toimiston kirjahyllystä löytyy lainattavaksi ja käytettäväksi kasa alan kirjoja.

Haalarimerkkien kuvat ja hinnat löydät toimistolta.

Aukiolo

Toimisto on auki aina, kun paikalla on joku hallituslainen ja kerran viikossa yksi hallituslainen päivystää sovittuna aikana, jonka näet alasivulta. Kätevin tapa varmistaa toimiston aukiolo on kurkkaamalla webcamiin (jos se vain sattuu olemaan toiminnassa) täältä.

Pääsy toimistolle

Jäsenistöllä on mahdollisuus saada rajoitetut kulkuoikeudet toimistolle arkipäiviksi. Toimistolla hengailee yleensä porukkaa arkipäivisin 8-19 välillä, usein myös myöhemminkin. Kello 18 jälkeen voi tulla ikkunaan koputtelemaan, niin joku tulee varmasti päästämään sisälle. Ilta- ja viikonlopputoiminnan takaamiseksi hallituksella ja muutamilla toimihenkilöillä on laajemmat kulkuoikeudet, jolloin heidän seurassaan voi myös käyttää tiloja.