Kerhotoiminta

Kaikkien kerhojen tapahtumista pyritään pitämään tietoa Asteriskin tapahtumakalenterissa, mutta parhaiten toimintaan pääsee mukaan liittymällä kerhojen tiedotuskanaville.


niceKerho

Asteriskin, Digitin ja Nucleuksen riveihin päätyy vuosittain naisopiskelijoita, joista jää usein aktiiviseen toimintaan vain kourallinen kustakin vuosikurssista. Loppujen kohtalosta ei tiedetä varmuudella, huhujen mukaan joku on joskus työllistynyt koulutusta vastaaviin tehtäviin.

Näiden kolmen järjestön yhteisen kerhon, niceKerhon, tavoitteena on edistää teknillisten alojen naisopiskelijoiden verkostoitumista ja aktivoitumista. Kerhon toimintaan osallistumiselle ei ole sukupuolirajoitteita vaan kuka tahansa on tervetullut mukaan edistämään edellä mainittua tavoitetta. Toiminta on vapaamuotoista ja täysin kerholaisten toiveiden mukaista.

Kerhon toimintaan pääsee mukaan helpoiten ottamalla yhteyttä Asteriskin niceKerho-vastaaviin tai seuraamalla Asteriskin Discordissa niceKerhon-kanavaa.

”Mitä tuli kun yksi tietojenkäsittelijä, yksi tietoteekkari ja yksi bioteekkari meni saunaan?”
”Menestyvää yritystoimintaa.”


Alumnikerho

Asteriskin alumneille tarkoitettu kerho, joka järjestää toimintaa kuten afterworkkejä yhdistyksen vanhemmille aktiiveille ja jo valmistuneille tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoille. Kerho toimii autonomisesti ja toiminta perustuu kerhoaktiivien omiin toiveisiin ja ideioihin. Alumnikerhon vetäjinä toimivat Asteriskin Jäärät.

Jäärät tiedottavat kerhon toiminnasta kerhon Telegram-kanavalla sekä kerhon omalla Discord-kanavalla Asteriskin julkisella Discord-palvelimella. Lisätietoa kerhoon liittymisestä löydät täältä.


Lautapelikerho

Kokoontuu noin kerran kahdessa viikossa yleensä maanantaisin Arcanumin aulassa.

Kerho tiedottaa tapahtumistaan Asteriskin julkisen Discordin puolella lautapelikerho-kanavalla sekä riski-info -maililistalla. Lisätietoja voi kysyä Asteriskin pelivastaavalta


Ruutukerho

Järjestää sarja- ja/tai leffailtoja jäsenistölle usein Asteriskin toimistolla.

Ruutukerhosta lisätietoja kertoo Asteriskin ruutuvastaava


Toimikunnat

Asteriskilla on omasta sekä muiden yhteistyöjärjestöjen jäsenistöistä koostuvia toimikuntia, jotka yhdessä hallituksen ja muiden toimikuntien kanssa auttavat järjestön toiminnan toteutuksessa ja kehittämisessä.


Tapahtumatoimikunta

Toimikunta avustaa hallitusta järjestämään tapahtumia opiskelijoille. Nämä tapahtumat pitävät sisällään esimerkiksi bileet, sitsit ja kulttuuritapahtumat. Tapahtumatoimikunta tuottaa muun muassa tapahtumien grafiikkaa (kuvia sekä videoita) ja sosiaalisen median sisältöä. Toimikuntalaiset pääsevät tällä tavoin ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumia ja niiden sisältöjä. Lisäksi tapahtumatoimikunnalla on etuoikeus Asteriskin tapahtumien nakkeihin kuten lipunmyynti- ja tarjoilunakkeihin.

Toimikuntaan pääsee ottamalla yhteyttä johonkin toimikuntalaiseen tai hallituslaiseen. Kommunikointi tapahtuu toimikunnan omilla kanavilla.


WWW-toimikunta

Toimikunta vastaa Asteriskin www-sivujen toiminnasta ja kehityksestä. Lisäksi toimikunta kehittää ja ylläpitää Nakitinta sekä jäsenrekisteriä

Toimikunnalla on kommunikointiin omat kanavansa Asteriskin Discord-palvelimella. Päävastuu toimikunnasta on palvelinvastaavalla. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä palvelinvastaavaan, toimikunnan muihin jäseniin tai hallitukseen.


Yritystoimikunta

Yritystoimikunta huolehtii Asteriskin yritysyhteistyökuvioista. Toimikunta neuvottelee yritysten kanssa yhteistyöpaketeista ja niiden sisällöstä sekä huolehtii yritystapahtumien järjestämisestä ja niiden markkinoinnista.

Toimikunnasta on vastuussa hallituksen yritysvastaava.