Opintotiimi on tietotekniikan laitoksen henkilökunnan, sekä Asteriskin, Digitin ja Asklepion koulutuspoliittisten vastaavien muodostama tiimi. Tiimin tarkoituksena on toimia keskustelukanavana opiskelijoiden ja laitoksen välillä.

Opintotiimissä käsitellään mitä tahansa ajankohtaisia opintoihin liittyviä asioita. Laitoksen jäsenet voivat tiedottaa opiskelijoille mahdollisista uusista asioista tai vaikka tulevan lukukauden aikatauluista ja kursseista. Lisäksi jäsenet voivat ottaa puheeksi ilmi tulleita epäkohtia, ongelmia ja/tai kysymyksiä sekä muita parannusehdotuksia. Opintotiimiin kautta siis voidaan hyvinkin nopeasti tarttua opetuksessa ilmeneviin ongelmiin ja epäkohtiin!

Ota yhteyttä!
Yleensä opintotiimi kokoontuu säännöllisin väliajoin. Opintotiimille voi kuka tahansa lähettää postia, jos haluaa saada oman asiansa käsiteltäväksi opintotiimissä tai vastauksen askarruttavaan kysymykseen. Asteriskin jäsenet voivat olle yhteydessä opintotiimiin yhdistyksen hallituksen opintovastaavan kautta. Asteriskin kopon tavoittaa osoitteesta kopo[ät]asteriski.fi. Pestiä kulloinkin hoitavan tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.