Nortal Summer University haku käynnissä

  • 29.03.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Viron IT-ihmeen rakentajiin kuuluva pohjoismainen Nortal on ns. killer app -yhdistelmä liiketoiminnan strategista konsultointia, ohjelmistotoimittajaa ja molempien implementointia. Varmistaakseen tietoalalle uusia talentteja, isännöi Nortal jälleen suosittua kesäohjelmaansa tekniikan alan opiskelijoille.

Nortal Summer University on ainutlaatuinen kesäohjelma tekniikan alan opiskelijoille. Saat hands-on-koulutusta, työkokemusta oikeista projekteista ja palkkaa työstäsi. Vietät viikon Tallinnassa yhteiskoulutuksessa kansainvälisen opiskelijatiimin kanssa ja lopun kouluttaudut omassa Nortal-kaupungissasi. Suurin osa osallistujista saa lopuksi oikean työpaikan Nortalilta.

Haku päättää 4.4, joten toimi nopeasti!

https://nortal.com/summeruniversity