Rekryilmoituksia

 • 02.04.2018
 •  
 • 0 kommenttia

Rekryilmoitukset:

1.)Lyyti: backend developer, Turku

2.)Intraktio: Back-end Developer, Helsinki

3.)Verohallinto – Big Data / DAHOOP -asiantuntija

4.)Verohallinto: Testausasiantuntija

5.)Verohallinto: ICT-järjestelmäasiantuntija

6.)Verohallinto: Agile Developer

7.)Q2 Consulting Oy: Junior Ohjelmistokehittäjä, Helsinki

8.)RELEX: Tekninen palvelupäällikkö, Helsinki

9.)Visma Consulting: Junior UI-kehittäjä, Helsinki, Jyväskylä

10.)Visma Consulting: Junior Java-kehittäjä, Helsinki, Jyväskylä

 


Hi!

We’re looking for a backend developer to Turku (FI).

Lyyti is one of the leading global platforms in B2B events. We are located in Turku, Finland. Our company – Lyyti – is a fast-growing event management solution that is expanding. We already have thousands of users worldwide and take millions of registrations per year.
We’re looking for a backend developer who is comfortable working full-stack if needed. You don’t need to have several years of experience and a wall full of certifications. We prefer can do -attitude, tenacity and willingness to learn over experience. We believe that freedom and responsibility walk hand-in-hand.
Does this sound like something you would be interested in? If so, we definitely want to hear more from you!
We will fill the position as soon as a competent applicant is found.
———————————————————————————————————————————

Intraktio: Back-end Developer

 

Type: Full-time

Preferred background: Graduated or soon-to-graduate

Working time: 6-hour working days, flexible working hours

Preferred starting date: Negotiable, when you are ready

Location: Kruununhaka, central Helsinki

Application deadline: April 9th, 2018 

Intraktio is a development company creating digital services assisted by artificial and human intelligence. Meaning we do tailor-made services for our clients like applications, e-commerce, websites, work management systems, automation, prototypes, and AI-powered solutions. We believe that the most important thing about us and about you as well is the ability to develop. That’s why we focus on your ideas and drive to become extremely talented together with us.

Intraktio is growing fast, so we are now looking for a Back-end Developer to join our committed and talented team! In addition to varying software development tasks (using for instance Java and PHP), your role consists of consultancy in project sales (assessment and giving insight on what could actually be sold) and planning our software architecture patterns, to mention a few examples. This is a great learning opportunity for you, especially if you feel like you would enjoy the pros of working with a smaller team and be given more responsibility.

The person we are looking for is enthusiastic about programming and already has some previous experience in the field. You might have a background in software consulting business, a product house or start up scene, for example. We value analytical problem-solving skills, independent thinking, and the ability and willingness to communicate one’s own visions. Client interface skills are also something we appreciate, especially if you would like to embark on key roles in client projects.

Requirements for the applicant:

–          Previous working experience with programming

–          Strong programming skills using Java, PHP, or other backend programming languages

–          Analytical problem-solving skills

–          Ability to adapt and learn new things fast

–          Fluent English skills (Finnish not necessary)

What is seen as an advantage:

–          Willingness to take responsibility in project management tasks and to share your know-how with your team

–          Knowledge of some of the following:

o   Cloud services

o   CI systems and test automation

o   NPM, Grunt/Gulp, Babel + webpack, Spring

o   Rest API, system integrations

o   Virtual Machines and Unix-knowledge

What we offer:

Most importantly, we offer you the platform for professional growth in an inspirational atmosphere (also in regard to our beautiful office premises in Kruununhaka!) and the support of experienced colleagues. We believe that you know your own working style the best, and therefore we offer you very flexible working hours and 6-hour working days. Furthermore, we offer you great people, the possibility to own shares if that is something you are interested in, and autonomy – in everything.

Does this feel like your next career opportunity? Send your CV and cover letter at latest by April 9th, 2018. You may apply for the position here: https://apply.atalent.fi/intraktio-back-end-developer-3-2018. Please convert your application documents into PDF format.

To familiarize yourself with Intraktio, please visit https://www.intraktio.com/. For further information regarding the position and the application process, you may contact Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).

 


Verohallinto – Big Data / DAHOOP -asiantuntija

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis- ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Verohallinnon kehitys- ja tietohallintoyksikkö vastaa suomalaisen yhteiskunnan rahoituksen kannalta keskeisestä tietoteknisestä infrastruktuurista ja sovelluksista. Siirrymme lähivuosina isoin askelin tulevaisuuteen – uudistamme tietojärjestelmämme ja Verohallintoon suuntautuvat palvelumme.

Mitä odotamme sinulta?

• Palavaa halua ja motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa analytiikan huippuasiantuntijaksi
• Kokemusta Big Data/HADOOP –ratkaisuista, SQL Server osaamista ja halua perehtyä alueen uusimpiin työkaluihin
• Osaamista ja ymmärrystä Microsoftin Business Intelligence -työkaluista (SSIS, SSRS, SSAS, Power BI), ohjelmistokehityksestä ja projektinhallinnasta
• Halua työskennellä vaativassa asiakasrajapinnassa
• Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi konkari

Pääset mukaan seuraaviin tehtäviin:

• vastaat Big Data/HADOOP – ratkaisujen kehittämisestä
• osallistut Analytiikka -alueen kehittämisprojekteihin ja järjestelmien ylläpitoon
• tuet data-analyytikkoja ja it-kehittäjiä Analytiikka –alueen työkalujen ja menetelmien käytössä ja käyttöönotossa
• teet itse, mutta tilaat toteutusta myös toimittajalta ja ohjaat toimittajan asiantuntijoita

Työviikkoosi kuuluu:

Työviikkosi voivat koostua seuraavanlaisista tehtävistä:
• pidät liiketoiminnan edustajien kanssa ideointipalaverin uuden casen toteuttamisen mahdollisuuksista ja reunaehdoista
• sovit toimittajan kanssa seuraavista stepeistä ympäristöjen rakentamisessa
• koestat uuden työkalun soveltuvuutta liiketoiminnan raportointitarpeeseen
• seuraat työkalujen tarjontaa ja uusia tuulia markkinoilla

Mikä tekee ICT-järjestelmäasiantuntijan työstä tärkeää?

Kun työskentelet Verohallinnossa ICT-järjestelmäasiantuntijan tehtävässä pääset vaikuttamaan Verohallinnon Big Data –ratkaisun rakentamiseen sen alkumetreiltä lähtien. Avustat liiketoimintayksiköitämme luomaan datamassoista tietoa, ja pääset vaikuttamaan siihen, että Analytiikka-alueemme toimijoilla on käytössäään uusimmat teknologiat ja maailman parhaat työvälineet. Yhdessä varmistamme sen, että verotulot tulevat kerätyiksi mahdollisimman kattavasti hyvinvointiyhteiskunnan toimintojen ylläpitämiseen.

Tehtävään voidaan soveltaa enintään kuuden (6 kk) kuukauden koeaikaa.

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).  Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:

• soveltuvaa koulutustaustaa tai loppusuoralla olevia opintoja
• halua ja kykyä ymmärtää asiakaslähtöisesti liiketoiminnan tarpeita ja suunnitella sekä toteuttaa niitä tukevia IT-ratkaisuja
• kokemusta ja halua työskennellä asiakasrajapinnassa, erityisesti yhteistyö data-analyytikkojen kanssa
• määrittely-, ohjelmointi-, testaus- ja dokumentointiosaamista
• hyviä ilmaisu-, yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
• valmiutta työskennellä englannin kielellä
• korkeaa motivaatiotasoa
• itsenäistä ja aktiivista työotetta

Luemme eduksi:

• osaaminen Big Data /HADOOP –ratkaisuista
• osaaminen SQL Serveristä ja Microsoftin BI-työkaluista (SSIS, SSRS, SSAS, Power BI)
• aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä

Palkkaukseen liittyvät tiedot:

Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 13 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3992,75 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta (alkuvaiheessa keskimäärin 4%-12% tehtäväkohtaisesta palkanosasta).

Edut:

Joustava työaika, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuurisetelit, työmatkasetelit, työantajan tukema lounas.

Hae paikkaa täältä: https://bit.ly/2pFGhcz

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.

Verohallinto
PL 325
00052
VERO

Rekrytointiprosessin etenemisestä vastaa Verohallinto. Lisätietoa tehtävästä antaa Verohallinnon Ryhmäpäällikkö Timo Aterma (029 512 5261, timo.aterma@vero.fi).


Verohallinto: Testausasiantuntija
Tunnetko ohjelmistotestaukseen liittyvät menetelmät? Kommunikoitko selkeästi sekä pystytkö ohjaamaan isompia testauskokonaisuuksia? Mikäli vastasit kyllä ja olet lisäksi opintojesi loppuvaiheessa tai jo kokemusta kerännyt testausalan konkari, hae nyt Verohallinnon Testausasiantuntijaksi! Lue lisää alta löytyvästä linkistä.
[goog_675231522]
Verohallinto: ICT-järjestelmäasiantuntija
Houkuttaako mahdollisuus käyttää osaamistasi uuden tietojärjestelmän kehittämiseen modernissa työympäristössä? Toimitko rohkeasti tulkkina liiketoiminnan ja tekniikan välissä? Hae nyt Verohallinnon ICT-järjestelmäasiantuntijaksi! Lue lisää alta löytyvästä linkistä.
 
 
Verohallinto: Agile Developer
 
Ohjelmoitko sujuvasti eri kielillä? Jos olet lisäksi kokeilunhaluinen tyyppi, joka lähtee ennakkoluulottomasti mukaan uuteen, jatka lukemista – Verohallinto etsii nyt Agile Developeria kehitys- ja tietohallintayksikköönsä! Lue lisää alta löytyvästä linkistä.
[goog_675231527]
———————————————————————————————————————————

Q2 Consulting Oy: Junior Ohjelmistokehittäjä

 

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen

Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe – valmistunut

Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työaika: Täysipäiväinen (alussa myös osa-aikaisuus n. 20h/vko on mahdollista)

Sijainti: Vilhonvuorenkatu 11, 00500 Helsinki

Haku-DL: 12.04.2018

 

Q2 on pieni, muutaman hengen ohjelmistoyritys hyvien kulkuyhteyksien ääressä Sörnäisissä, Helsingissä. Yritys on keskittynyt Microsoft Dynamics CRM ohjelmiston käyttöönottoprojekteihin, jotka yleensä sisältävät järjestelmän kustomointia ja räätälöintiä asiakkaan tarpeiden tyydyttämiseksi. Lisäksi yrityksellä on oman tuotekehityksen tuloksena syntynyt ohjelma PerintäKarhu, jota käytetään perinnän tukena useissa kunnissa, rahoitus – ja vakuutusyhtiöissä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli noin 0,6 miljoona euroa ja liiketoiminta on ollut voitollista aina perustamisvuodesta 2010 lähtien.

Etsimme nyt Junior ohjelmistokehittäjää kasvamaan .NET asiantuntijaksi Q2 Consulting Oy:lle Helsinkiin. Työtehtäväsi koostuvat projektiluontoisesta järjestelmän konfiguroinnista tai kustomoinnista tai monimutkaisemmasta, kokonaan räätälöidystä ohjelmistokehityksestä Microsoft-ympäristössä. Ne sisältävät sekä projektien suunnittelu- että niiden käytännön toteutustyötä SCRUM-menetelmällä. Junior ohjelmistokehittäjänä pääset työskentelemään suoraan asiakasrajapinnassa, joten kyky hahmottaa moniulotteisia kokonaisuuksia ja viestiä niistä selkeästi eri sidosryhmille – niin asiakkaille kuin myös muille projektitiimiläisille – on perusedellytys tässä tehtävässä. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea itsenäinen tiimityöskentelijä. Emme kuitenkaan odota sinun olevan vielä kokenut ohjelmistokehittäjä, mutta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi: tässä tehtävässä saat arvokasta kokemusta ohjelmistokehityksestä ja pääset kartuttamaan käytännön ohjelmointiosaamistasi työelämässä!

Odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta (AMK/Yliopisto)
 • Ohjelmointiosaamista backend -teknologioiden (erityisesti C#) ja SQL-tietokantojen parista opintojen, harrastusten ja/tai työkokemuksen kautta
 • .NET tuntemusta ja kiinnostusta työskennellä Microsoft-ympäristössä
 • Analyyttistä työotetta ja loogista päättelykykyä
 • Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen kommunikointitaito

 

Katsomme eduksi:

 • Ymmärryksen ja/tai käytännön kokemuksen ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä

Q2 Consulting tarjoaa…

 • Mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisiin projekteihin, ja siten mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä mukavien ja osaavien asiantuntijoiden tuella.
 • Pienen, mutta kasvavan yrityksen aidosti joustavat työajat sekä mahdollisuuden tehdä myös etätöitä.
 • Kattavat työsuhde-edut, jotka tukevat sinun työhyvinvointiasi, kuten liikuntaetu ja
 • Kerran kuukaudessa mahdollisuus hierontaan työn lomassa sekä viikoittaisen joogahetken.
 • Sörnäisissä – hyvien kulkuyhteyksien ääressä – sijaitsevan toimiston.

Jos olet etsimämme Junior .NET Ohjelmistokehittäjä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään torstaina 12. huhtikuuta 2018 täällä: https://apply.atalent.fi/q2-consulting-oy-junior-ohjelmistokehittaja-3-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt!

Yritystä, tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).


RELEX: Tekninen palvelupäällikkö

Tyyppi: Vakituinen

Työaika: Täysipäiväinen

Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe

Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa, sopimuksen mukaan

Sijainti: Helsinki

Haku-DL: 16.4.2018

RELEX on vahvassa kasvussa oleva kotimainen ohjelmistotalo, joka kehittää omia vähittäiskaupan ja toimitusketjun suunnittelun ratkaisuja. Tarkalla kysynnän ennustamisella, täydennystilausten automatisoinnilla, vallankumouksellisella tilan- ja valikoimanhallinnalla, sekä työvoiman optimoinnilla RELEX auttaa yrityksiä parantamaan kilpailukykyään markkinoiden nopeista muutoksista huolimatta. SaaS-ratkaisumme mahdollistavat nopean sijoitetun pääoman tuoton, ja niitä voidaan käyttää erikseen tai yhdessä kokonaisvaltaiseen suunnitteluun. Konkreettisina esimerkkeinä mainittakoon mm. merkittävä ruokahävikin vähentäminen.

 

RELEXiin luottavat monet johtavat yritykset, kuten kotimaiset S-Ryhmä, Musti ja Mirri, Stockmann, Lumene, Atria ja Apetit. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi RELEXillä on toimistoja Pohjois-Amerikassa ja useissa Euroopan maissa.

Etsimme nyt Teknisiä palvelupäällikköjä vastaamaan asiakkaiden kehitysprojektien ja palvelun kehittämisen teknisestä toteutuksesta. Toimit työparina asiakasvastuullisen projektipäällikkömme kanssa keskittyen pitkäjänteisesti tiettyihin asiakkaisiimme. Työtehtäväsi sisältävät esimerkiksi asiakkaiden toiveiden purkua selkeiksi teknisiksi spesifikaatioiksi, projektin hallintaa, asiakaskohtaisten ominaisuuksien ja järjestelmäliittymien ohjelmointia (Java, Ruby) sekä ongelmanratkaisua.

Vaikka vastuullasi on projektien tekninen puoli, toivomme, että pystyt myös omaksumaan projektien liiketoiminnalliset merkitykset. Roolissa menestyminen edellyttää ohjelmointitaitojen lisäksi laadukasta asiakasviestintää. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla mikään ohjelmointiguru: tehtävä sopii hyvin myös uransa alkuvaiheessa olevalle osaajalle, jolla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä aitoa intoa kehittää omaa osaamistaan. Kaikki RELEXin 450 työntekijää tarjoavat sinulle tukensa, meillä keneltä tahansa voi kysyä apua, ilman turhaa hierarkiaa tai lokerointia!

Arvostamme seuraavia asioita:

 

 • Ohjelmointiosaaminen (etenkin Java/Ruby/JRuby/Javascript osaaminen katsotaan eduksi)
 • Kokemus projektityöskentelystä – kykenet laadukkaaseen viestintään ja osaat pitää kalenterisi kasassa
 • Intohimo ratkoa asiakkaan ongelmia
 • Vahva englannin kielen taito (muu kielitaito esim. ruotsi, saksa, italia katsotaan eduksi)
 • Relevantti yliopistotutkinto – emme ole niin tarkkoja alasta, kunhan sinulta löytyy ongelmanratkaisutaitoja ja ohjelmointiosaamista!

 

Tarjoamme:

 

 • Nuorekkaan, kansainvälisen ja matalahierarkisen työympäristön
 • Roolin, jossa sinun on mahdollista työskennellä ja kehittää taitojasi monipuolisesti esimerkiksi teknisen osaamisen, projektinhallinnan, liiketoiminnallisen ymmärryksen, yhteistyötaitojen ja asiakasviestinnän parissa
 • Mahdollisuuden valita omat työvälineet: meillä saat valita esimerkiksi käyttöjärjestelmän ja kehitysympäristön vapaasti
 • Erilaisia harrastusvaihtoehtoja, kuten kuntosali, jooga, salibandy, sulkapallo, golf sekä oma oluenpanokerho

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lähetä englanninkielinen hakemus ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.4.2018 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/relex-tekninen-palvelupaallikko-3-2018. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Hanna Väisänen (hanna.vaisanen@atalent.fi, 0405845425).

 


 

 

Visma Consulting: Junior UI-kehittäjä

Tyyppi: Vakituinen
Tausta: 3. vsk – valmistunut
Työaika: 15-38h/viikko
Aloituspäivämäärä: Kevät 2018, neuvoteltavissa
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä
Haun deadline: 23.04.2018

Visma Consulting on ketterä ja nopeasti kasvava ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Rekennamme toimivia digitaalisia palveluratkaisuja ja tarjoamme konsultointia suomalaisille suuryrityksille ja julkiselle sektorille. Kuulumme pohjoismaiseen Visma-konserniin. Uskomme siihen, että menestys syntyy yhteistyöstä. Kollegoiksi tarjoamme aitoja ihmisiä rautaisella ammattitaidolla. Höysteenä syntyy avoin ja mutkaton ilmapiiri, jossa voit helposti olla oma itsesi. Tutustu lisää osoitteessa: www.vismaconsulting.fi

Etsimme nyt Junior UI-kehittäjää tukemaan Visma Consultingin kasvua – kenties juuri sinua? Pääpaino on projektiluontoisessa käyttöliittymäkehityksessä ja tällä hetkellä suurin osa projekteistamme keskittyy tavalla tai toisella sähköiseen asiointiin. Monipuoliset työtehtäväsi koostuvat ensisijaisesti projektin käytännön toteutuksesta tai front end -koodin rakentamisesta, mutta oman osaamisesi mukaan pääset myös ottamaan osaa alkuvaiheen konseptointiin ja yksityiskohtaiseen käyttöliittymäsuunnitteluun. Junior UI-kehittäjänä vastaat omalta osaltasi siitä, että lopputulos on mahdollisimman toimiva ja tarkoituksenmukainen, joten työtehtäviisi kuuluu myös asiakkaiden ja muiden tiimikavereiden sparraus kohti käytettävyydeltään erinomaisia ratkaisuja. Tässä tehtävässä kartutat arvokasta käytännön työkokemusta käyttöliittymäkehityksestä ja pääset ottamaan osaa suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin mielenkiintoisiin ja samalla yhteiskunnallisesti merkittäviin ICT-hankkeisiin: pääset rakentamaan ja kehittämään suomalaista tietoyhteiskuntaa!

Kyseessä on vakituinen pesti ja toivomme, että voisit tehdä kesällä töitä täyspäiväisesti, mutta olemme vastapainoksi valmiita tarjoamaan syksylle osa-aikaista työtä ja tukemaan kasvuasi UI-kehityksen ammattilaisena. Vielä huhtikuun 2018 alkupuolella rekrytoiduilla on vielä mahdollisuus päästä mukaan Visma-konsernin matkalla Madridiin: https://www.visma.com/blog/call-cost-call-investment/.

Sinulta toivomme, että…

• suoritat tai olet suorittanut tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja, esim. palvelumuotoilu, graafinen suunnittelu.
• hallitset oleellisimmat käyttöliittymätekniikat opintojen tai harrastusten kautta, esim. HTML, CSS ja Javascript.
• pidät tiimityöskentelystä ja jaat asiantuntemustasi muiden kanssa.
• kommunikoit sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvalla englannin kielellä.

Plussiksi laskemme, jos sinulla on…

• tyypillisimpien Javascript -kirjastojen, kuten AngularJS ja React, perusteiden tuntemusta.
• aiempaa työkokemusta vastaavista UI-kehitystyötehtävistä.
• muuta ohjelmointiosaamista.

Tarjoamme…

• pääsyn mukaan mielenkiintoisiin kansallisiin hankkeisiin.
• vakavaraisen työnantajan ja asiantuntevat sekä mukavat työkaverit.
• mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti opintojen ohella ja kasvaa UI-kehityksen ammattilaisena.

Toimitilamme Helsingissä on juuri remontoitu ja sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Meillä saat valita omat työvälineesi. Arvostamme työpanoksesi ohella myös vapaa-aikaasi, mikä tarkoittaa sitä, että tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi: jokaisella tiimillämme on oma budjettinsa varattuna yhteiseen ajanviettoon. Meillä työilmapiiri on rento, mutta teemme työmme rautaisella ammattitaidolla. Lisää Vismasta voit lukea osoitteesta: https://www.vismaconsulting.fi/fi. Visman projekteista ja siitä, mitä kaikkea Vismalla oikeasti pääsee tekemään voit tutustua katsomalla tämän videon: https://www.youtube.com/embed/gii4muDf6BE.

Jos seuraat digitalisaation trendejä ja suhtaudut käytännön käyttöliittymäkehitykseen intohimoisesti, niin tämä saattaa olla juuri sinun mahdollisuutesi! Tule mukaan kehittämään kasvavaa Vismaa ja lähetä CV:si sekä hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään maanantaina 23. huhtikuuta 2018 täällä: https://apply.atalent.fi/visma-consulting-junior-ui-kehittaja-3-2018. Kerro hakemuksessasi erityisesti, miksi juuri sinä olisit oiva lisä Visman tiimiin. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Hakuprosessista voit kysellä lisätietoja Recruitment Manager Mikaela Johanssonilta (+358 50 251 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) tai Recruitment Consultant Tommi Taljalta (+358 50 3070913, tommi.talja[ät]atalent.fi).


Visma Consulting: Junior Java-kehittäjä

 
Tyyppi: Vakituinen
Tausta: 3. vsk – valmistunut
Työaika: 15-38h/viikko
Aloituspäivämäärä: Kevät 2018, neuvoteltavissa
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä
Haun deadline: 23.04.2018

Visma Consulting on ketterä ja nopeasti kasvava ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Rekennamme toimivia digitaalisia palveluratkaisuja ja tarjoamme konsultointia suomalaisille suuryrityksille ja julkiselle sektorille. Kuulumme pohjoismaiseen Visma-konserniin. Uskomme siihen, että menestys syntyy yhteistyöstä. Kollegoiksi tarjoamme aitoja ihmisiä rautaisella ammattitaidolla.  Höysteenä syntyy avoin ja mutkaton ilmapiiri, jossa voit helposti olla oma itsesi. Tutustu lisää osoitteessa: www.vismaconsulting.fi.

Etsimme nyt Junior UI-kehittäjää tukemaan Visma Consultingin kasvua – kenties juuri sinua? Pääpaino on projektiluontoisessa käyttöliittymäkehityksessä ja tällä hetkellä suurin osa projekteistamme keskittyy tavalla tai toisella sähköiseen asiointiin. Monipuoliset työtehtäväsi koostuvat ensisijaisesti projektin käytännön toteutuksesta tai front end -koodin rakentamisesta, mutta oman osaamisesi mukaan pääset myös ottamaan osaa alkuvaiheen konseptointiin ja yksityiskohtaiseen käyttöliittymäsuunnitteluun. Junior UI-kehittäjänä vastaat omalta osaltasi siitä, että lopputulos on mahdollisimman toimiva ja tarkoituksenmukainen, joten työtehtäviisi kuuluu myös asiakkaiden ja muiden tiimikavereiden sparraus kohti käytettävyydeltään erinomaisia ratkaisuja. Tässä tehtävässä kartutat arvokasta käytännön työkokemusta käyttöliittymäkehityksestä ja pääset ottamaan osaa suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin mielenkiintoisiin ja samalla yht
eiskunnallisesti merkittäviin ICT-hankkeisiin: pääset rakentamaan ja kehittämään suomalaista tietoyhteiskuntaa!

Kyseessä on vakituinen pesti ja toivomme, että voisit tehdä kesällä töitä täyspäiväisesti, mutta olemme vastapainoksi valmiita tarjoamaan syksylle osa-aikaista työtä ja tukemaan kasvuasi UI-kehityksen ammattilaisena. Vielä huhtikuun 2018 alkupuolella rekrytoiduilla on vielä mahdollisuus päästä mukaan Visma-konsernin matkalla Madridiin: https://www.visma.com/blog/call-cost-call-investment/.

Sinulta toivomme, että…

•       suoritat tai olet suorittanut tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja, esim. palvelumuotoilu, graafinen suunnittelu.
•       hallitset oleellisimmat käyttöliittymätekniikat opintojen tai harrastusten kautta, esim. HTML, CSS ja Javascript.
•       pidät tiimityöskentelystä ja jaat asiantuntemustasi muiden kanssa.
•       kommunikoit sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvalla englannin kielellä.

Plussiksi laskemme, jos sinulla on…

•       tyypillisimpien Javascript -kirjastojen, kuten AngularJS ja React, perusteiden tuntemusta.
•       aiempaa työkokemusta vastaavista UI-kehitystyötehtävistä.
•       muuta ohjelmointiosaamista.

Tarjoamme…

•       pääsyn mukaan mielenkiintoisiin kansallisiin hankkeisiin.
•       vakavaraisen työnantajan ja asiantuntevat sekä mukavat työkaverit.
•       mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti opintojen ohella ja kasvaa UI-kehityksen ammattilaisena.

Toimitilamme Helsingissä on juuri remontoitu ja sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Meillä saat valita omat työvälineesi. Arvostamme työpanoksesi ohella myös vapaa-aikaasi, mikä tarkoittaa sitä, että tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi: jokaisella tiimillämme on oma budjettinsa varattuna yhteiseen ajanviettoon. Meillä työilmapiiri on rento, mutta teemme työmme rautaisella ammattitaidolla. Lisää Vismasta voit lukea osoitteesta: https://www.vismaconsulting.fi/fi. Visman projekteista ja siitä, mitä kaikkea Vismalla oikeasti pääsee tekemään voit tutustua katsomalla tämän videon: https://www.youtube.com/embed/gii4muDf6BE.

Jos seuraat digitalisaation trendejä ja suhtaudut käytännön käyttöliittymäkehitykseen intohimoisesti, niin tämä saattaa olla juuri sinun mahdollisuutesi! Tule mukaan kehittämään kasvavaa Vismaa ja lähetä CV:si sekä hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään maanantaina 23. huhtikuuta 2018 täällä: https://apply.atalent.fi/visma-consulting-junior-ui-kehittaja-3-2018 . Kerro hakemuksessasi erityisesti, miksi juuri sinä olisit oiva lisä Visman tiimiin. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Hakuprosessista voit kysellä lisätietoja Recruitment Manager Mikaela Johanssonilta (+358 50 251 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) tai Recruitment Consultant Tommi Taljalta (+358 50 3070913, tommi.talja[ät]atalent.fi).