Hae HybridiSpeksi 2019 tuotantotiimiin

Moi,

mitä sinä haluaisit tehdä HybridiSpeksissä tulevana vuonna? Löysitkö tänä vuonna oman juttusi? Oletko täysin uusi speksaaja, mutta innokas lähtemään mukaan? Haluaisitko tehdä töitä speksin kehittämisessä? Jos sinua kiinnostaa vahva osallistuminen ja vastuu speksin tuotannosta sekä tiimivastaavuus, niin hae tuotantotiimiin!
Tuotantotiimi on produktion sisäinen päättävä elin, joka koostuu tuotannon tiimien vastaavista. Tuotantotiimin jäsenet vastaavat, että heidän omat tiiminsä toteuttavat tuotantotiimin määräämät tehtävät aikataulujen mukaisesti. Tiimivastaava määrää itse tiiminsä kokoontumisajankohdat ja huolehtii tiiminsä sisäisestä viestinnästä. Tuotantotiimi kokoustaa koko produktion ajan tuottajan johdolla noin kerran kuukaudessa.
Kaikkiin alla oleviin tehtäviin voi hakea täysin vapaasti olit sitten uusi tai vanha speksaaja. Tärkeintä on innokkuus ja halu tehdä töitä speksin eteen. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan hakijan eduksi.
Mikäli kiinnostuit lähetä lyhyt ja ytimekäs hakemus otsikolla ”Hakemus tuotantotiimiin, Oma nimi”, jossa kerrot mihin tehtävään haet, kuka olet, ja miksi olisit hyvä valinta hakemaasi tehtävään. Hakemukset lähetetään osoitteeseen hallitus@hybridispeksi.fi. HybridiSpeksi ry:n väistyvä hallitus ja vuoden 2019 tuottaja valitsevat tuotantotiimin kevään viimeisessä kokouksessaan toukokuun lopulla.
Haku päättyy 23.5. klo 23:59. 
Tuotantotiimin rakenne ja kokoonpano 2017-2018:
 
Tuottaja*
 • ​ ​Koordinoi koko produktiota, vastaa sen toimivuudesta, järjestää ja johtaa tuotantotiimin kokouksia, varaa/pitää yhteyttä teatteriin.

​*Tähän tehtävään ei voi enää hakea. Tuottajan tehtäviin on aiemmin järjestetyssä haussa valittu Maria Nieminen.

Apulaistuottaja
 • ​Toimii tuottajan oikeana kätenä auttamalla tuottajaa tehtävissään.
Ohjaaja
 • ​Ohjaaja on ennen kaikkea vastuussa lavan tapahtumista ja vastaa näyttelijöiden treenien sekä yhteisharjoituksien järjestämisestä.
Apulaisohjaaja
 • ​Ohjaajan oikea käsi, joka auttaa ohjaajaa tehtävissään.
Pääkoreografi
 • ​Suunnittelee koreografiat, auttaa speksin kappalevalinnoissa ja järjestää tanssijoiden harjoitukset. Pääkoreografi valitsee tansiitiimistä itselleen apukoreografeja auttamaaan koreografioiden suunnittelussa.
Kapellimestari
 • ​Kokoaa bändin, vastaa sen toiminnasta ja valitsee soitettavat kappaleet yhdessä käsikirjoitustiimin, koreografien ja ohjaajien kanssa.
Käsikirjoitusvastaava
 • ​Järjestää käsikirjoitustiimin kokoukset, vastaa käsikirjoituksen ja kappaleiden sanoitusten valmistumisesta ajallaan. Käsikirjoitusvastaavan työ alkaa heti toukokuun lopussa, kun vuoden 2019 käsikirjoitusta aletaan työstämään.
VISUAALINEN TIIMI
Lavastusvastaava
 • ​Suunnittelee, hankkii ja valmistaa lavasteet tiiminsä avustuksella.
Maskeerausvastaava
 • ​Suunnittelee ja toteuttaa esiintyjien maskeeraukset tiiminsä avustuksella.
Puvustusvastaava
 • ​Suunnittelee ja toteuttaa esiintyjien puvustukset tiiminsä avustuksella.
Grafiikkavastaava
 • ​Vastaa speksin graafisesta ilmeestä. Suunnittelee ja toteuttaa markkinointimateriaaleja kuten flyerit, julisteet ja haalarimerkit. Vastaa graafisen ohjeistuksen tekemisestä.
Kuvausvastaava
 • ​Vastaa speksin valokuva- ja videomateriaalien (esim. julistekuvat, promo- ja mainosvideot, näytösten taltioinnit) tuottamisesta sekä markkinointia että speksin omaa käyttöä varten. Avustaa grafiikkatiimiä markkinointimateriaalien toteutuksessa.
Tekniikkavastaava
 • ​Vastaa speksin valo- ja äänimaiseman toteutuksesta ja tekniikasta.
TALOUDELLINEN TIIMI
Varainhankintavastaava
 • ​Vastaa speksin sponsorien ja yhteistyökumppaneiden hankinnasta, ylläpitää sponsorilistaa.
Virkistysvastaava
 • ​Järjestää speksin sisäiset virkistystapahtumat ja vapaa-ajan toimintaa.
Markkinointivastaava
 • ​Vastaa speksin markkinoinnin toteutuksesta. Vastaa speksin facebookin, instagramin, ja muiden sosiaalisten medioiden päivittämisestä. Vastaa nettisivujen ulkoasusta. Koordinoi speksin mainosmateriaalin levittämistä ja mahdollisten markkinointitapahtumien järjestämistä. Markkinointivastaavan avuksi valitaan nettisivu- ja somevastaavat.
Huoltotiimin vastaava
 • ​Vastaa speksin sisäisten juoksevien asioiden hoitumisesta. Tehtävät vaihtelevat julisteiden levittämisestä, esityksiin leipomiseen.
Jos eri tehtävät ja niiden sisällöt jäivät vielä askarruttamaan lisätietoa saa allekirjoittaneelta (laelfo@utu.fi) tai juuri valitulta tuottajalta Marialta (mapanie@utu.fi).
Kesäisin terveisin,
Laura Forsman & muu HybridiSpeksi ry:n hallitus