Haalarikellunta & Kesäyöyliopisto-bileet 5.7.

  • 29.05.2018
  •  
  • 0 kommenttia

– In English below –

Harmittaako, kun kesällä ei pääse opiskelijatapahtumiin? Ovatko haalarisi jääneet likaisiksi kaikista vuoden tapahtumista? Ei hätää! Hybridin haalarikellunta on jälleen täällä!

Nyt saa vetää haalarit jalkaan ja tavata opiskelijatoverit, kun Uittamon rannassa torstaina 5.7. klo 16 alkaen pulikoidaan haalarit jalassa. (Haalareitahan ei tunnetusti pestä muutoin kuin kykkimällä itse niiden sisällä.)

Rannalla on myös mahdollisuus saunoa ja pelailla rantapelejä sekä beerpongia. Tapahtuma kustantaa vain 3e ja illalla jatketaan pääsymaksutta Nightclub Marilyniin Kesäyöyliopisto-bileisiin pistämään todelliset Ruisrock-viikonloppuetkot käyntiin.

Muistakaa kuitenkin, että Turun uimarannoilla on alkoholin nauttiminen kielletty eli jos sellaisia sattuu olemaan mukana, niin niitä saa nauttia vain tapahtumatiloissa eli Turun avantouimareiden tiloissa.

MITÄ? Haalarikellunta & Kesäyöyliopisto-bileet
MISSÄ? Uittamon uimaranta ja Nightclub Marilyn
MILLOIN? torstaina 5.7.2018
PALJON? 3€/0€ (Haalarikellunta/Kesäyöyliopisto-bileet)
LINKKI: https://www.facebook.com/events/977881229047374/
––––––

Hybridi organizes a summer event ”Haalarikellunta – Overalls Floating” to fill the student party gap that has been developed after Vappu.

So what to do? Put on your overalls and come to meet your old and new friends at Uittamo on 5th July beginning at 4 pm. You don’t need other swimming suit but the overalls (and this is one good opportunity to wash them, since you aren’t allowed to wash them separately) 😉

Possibilities also for sauna, beach games and beer pong. Afterparty in Nightclub Marilyn (remember to bring your ID) with the name ”Summer Night University”. All this costs just 3€. Be there!
Please note that it is not allowed to drink alcohol on the beaches (only in the premises provided).

WHAAT? Overalls floating and Summer Night University party
WHERE? Uittamo Beach (Rykmentintie 51) and Nightclub Marilyn
WHEN? Thursday 5th July 2018
HOW MUCH? 3€/0€ (Overalls Floating/Summer Night University)
LINK: https://www.facebook.com/events/977881229047374/