Vanhoja kandiaiheita

Tämä viesti koskee niitä, kenellä on kandin kirjoittaminen (tulevana lukuvuonna) edessä. Yleensä kandin aiheet on jaettu vasta syksyllä ja pitänyt hätiköiden päättää, mistä sitten kirjoittaa. Nyt laitos on kuitenkin päättänyt antaa jakoon aikaisempien vuosien aiheita. Tarkoituksena on antaa esimerkkejä kandin aiheista ja aikaa pohtia mikä aihe voisi olla itselleen sopiva. Jos löydät/keksit itseäsi kiinnostavan aiheen ja haluat jo kesällä ruveta kirjoittamaan tutkielmaa, niin ole yhteydessä Erkki Kailaan (ertaka@utu.fi), Antti Hakkalaan (ajahak@utu.fi) tai Lasse Berghrothiin (berghroth@utu.fi) niin he auttavat oikean kandiohjaajan löytämisessä.

Vanhoja aiheita pääset tutkailemaan alla olevista linkeistä
Kandiaiheet1 Kandiaiheet2

Kesäterkuin,
Sami Spets
Opintovastaava