pelasta oma kahvikuppisi! + Kertakäyttöastioiden vähentäminen toimistolla!

  • 02.12.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Rakas jäsenistö,

 

olemme hallitusten kanssa sopineet, että pyrimme vähentämään kertakäyttöastioiden käyttöä toimistolla/kiltiksellä. Tästä johtuen kertakäyttöastiat muuttuvat joulun jälkeen maksullisiksi eli kaikki kertakäyttökupit, -veitset, -haarukat, -lusikat ja -lautaset maksavat 0,50 euroa/kpl.

 

Ensimmäiseksi toivomme kaikkien tuovan oman kahvikupin toimistolle/kiltikselle, jos näkee tälle itse tarvetta. Olemme kääntäneet kaikki kahvikupit väärinpäin, joten käythän kääntämässä kuppisi takaisin oikeinpäin, jos haluat vielä itse päästä sitä käyttämään. Joulun jälkeen kääntämättömät kahvikupit siirtyvät jäsenistön yleiseen käyttöön (eli emme heitä käyttökelpoisia kahvikuppeja roskiin!).

 

Toiseksi toimistolle/kiltikselle hankitaan jäsenistön käyttöön kunnollisia aterimia ja lautasia, jotta kertakäyttöastioiden käyttö olisi täysin tarpeetonta. Olisi siis hienoa, että jäsenistö laittaisi käyttämättömät astiat/aterimet kiertoon! Toivoisimmekin kaikkien ilmoittavan ympäristövastaaalle sähköpostitse, jos kotinurkista löytyy sellaisia aterimia tai lautasia (mieluiten muovilautasia eikä keraamisia), joista haluaisi päästä eroon (tai joille löytyisi paremmin käyttöä järjestöjen yhteisissä tiloissa).

 

Kertakäyttöastiat muuttuvat maksullisiksi joulun jälkeen!

Eli:

Käännäthän oman kahvikuppisi oikeinpäin kahvihyllyltä. / Tuo oma kahvikuppisi toimistolle. / Lahjoita ylimääräisiä astioita jäsenistön käyttöön.

Luonto kiittää! <3

Terkuin,

 

Tiina Nokelainen

tmknok@utu.fi

Hippi, Digit ry

 

Iina Siekkinen

iiansi@utu.fi

Ympäristövastaava

Asteriski ry