Tervetuloa Jääräsitseille 2019! 

  • 17.01.2019
  •  
  • 0 kommenttia
Digitin vanhojen klubi 0-kerho haluaa toivottaa kaikki nuoret sekä varttuneemmat tieteenharjoittajat saman katon alle lauantaina 16.2. syömään, laulamaan sekä juhlistamaan Digitin 20. juhlavuoden alkua Jääräsitseille vuosimallia 2019!
Juhlat pidetään Yo-talo B:ssä sijaitsevassa Osakuntasalissa (https://goo.gl/maps/bU2f5giCaLm),  jossa sitsit aloitetaan kello 18.00. Sitsien dresscodena toimii smart casual ja lakkioikeuden ansainneilla teekkarilakki. Tapahtuma kustantaa kokonaisuudessaan 25 euroa, joka maksetaan paikan päällä. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, ruokajuomat sekä kahvi/tee + Jallu.
Vaikka sitsit ovatkin ensisijaisesti vanhemmille opiskelijoille suunnatut, ei varsinaista akateemista alaikärajaa ole. Ilmoittautumislomake kuitenkin suosii aiemmin aloittaneita ja jo tutkintonsa suorittaneita, joten pelkkä ilmoittautumisnopeus ei ratkaise järjestystä. Järjestys saattaakin muuttua ilmojen karttuessa, joten kannattaa tarkistaa oma sijoittuminen ilmon sulkeutuessa.
Ilmoittautuminen sitseille aukeaa keskiviikkona 16.1.2019 kello 12.00 osoitteessa https://www.digit.fi/enrol.php?v=event&id=981.
MITÄ: Jääräsitsit 2019
MISSÄ: Osakuntasali, Yo-talo B (Rehtorinpellonkatu 4)
KOSKA: 16.2. klo 18.00
HINTA: 25€
DRESSCODE: Smart casual, lakillisilla teekkarilakki
Lisätietoja voi kysellä osoitteesta 0-kerho@utu.fi