Tule mukaan Asteriskin vuosijuhlatoimikuntaan!

  • 05.02.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Hei ja hyvää Runebergin päivää kaikille!

Kaksi vuotta sitten juhlittiin Asteriski ry:n 45-vuotista taivalta vuosijuhlien merkeissä ja iloni on ilmoittaa, ettei seuraavia juhlia tarvitse odottaa ihan sinne pyöreisiin viisikymppisiin saakka, vaan ensi vuonna kokoonnutaan rakkaan yhdistyksemme 48-vuotisjuhliin! Koska nämäkään juhlat eivät ilmesty taikurinhatusta (vaikka sieltä kaikenlaista muuta mukavaa löytyikin viime joulukuussa), tarvitaan nyt sekä vanhoja että uusia riskejä ja riskinmielisiä pian perustettavaan vuosijuhlatoimikuntaan! Vujujen suunnittelu aloitetaan toimikunnan perustamisen jälkeen tässä alkukeväällä ja itse vujut tullaan järjestämään maaliskuun 2020 tienoilla.

Näin alkajaisiksi tälle toimikunnalle haetaan tietenkin vetäjää. Jos siis sinua kiinnostaisi olla mukana loihtimassa kasaan ensi vuoden hulppeimmat riskijuhlat, otathan yhteyttä minuun tai hallitukseen 11.2. mennessä, ja liitä viestiin ytimekäs tiivistys siitä, miksi tämä rooli kiinnostaa ja miksi olisit siihen paras! Etuna pidetään tietenkin sitä, jos olet ollut aiemmin mukana Asteriskin tai jonkin toisen yhdistyksen vuosijuhlien järjestämisessä, tai olet muuten harjaantunut toimikuntien vetämisessä.

Jos et ole kiinnostunut vetäjän roolista, mutta haluaisit lähteä mukaan näiden juhlien suunnitteluun ja valmisteluun pienemmässä tai suuremmassa määrin, osoita kiinnostuksesi viestitse samaiseen päivämäärään 11.2. mennessä minulle tai hallitukselle. Jos olet kiinnostunut, muttet ole varma, mitä esimerkiksi vuosijuhlien järjestäminen pitää sisällään, voit myös saapua toimikunnan ensimmäiseen kokoukseen kyselemään lisätietoa (tai kysyä sitä viesteitse hallitukselta). Kokous tullaan pitämään, kun toimikunnalle on löytynyt vetäjä.

PS. Nyt vetäkää kavereita hihoista, sillä tätä toimikuntaa ei joka vuosi perusteta!
PPS. Oispa vujut, onneks kohta on.

 

Juhlahumuisin terveisin,
Veera Paananen
Puheenohtaja
Asteriski ry
pj-asteriski[ät]utu.fi