Ilmaiseksi katsomaan TPSn peliä 14.3.!

  • 06.03.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Hei!

Hybridi onnistui taas saamaan ilmaislippuja TPS:n peliin. Liput tulevat jälleen kerran kolmannelta osapuolelta ja niitä on rajoitettu määrä. Nyt lippuja on kuitenkin niin paljon, että luultavasti rajat eivät tule (ainakaan heti) vastaan. Runkosarjan viimeisessä pelissään TPS kohtaa SaiPan torstaina 14.3. klo 18.30 Gatorade Centerillä! ”Vastineeksi” ilmaisista lipuista kolmas osapuoli pyytää positiivisuutta ja aktiivisuutta erityisesti tähän otteluun HC TPS somekanaville ja tietenkin halliin railakasta menoa ja paljon ääntä.

Otteluun voivat ilmoittautua kaikki yli 18v olevat henkilöt. Ilmoittautua voi itsenään tai kaveriporukalla samalla kertaa. Jos ilmoitat kaverisi niin ilmoitathan kaikki ryhmänä yhdellä kertaa, max 10hlö/per ilmoittautuminen (rajoite lähinnä käytännöllisistä syistä). Näin saatte viereiset paikat katsomosta vaikka halli tulisi täyteen. Liput ovat henkilökohtaisia ja tästä syystä ilmoittautumisessa kysytään kokonimeä, pelkkä etunimi tai lempinimi ei käy. Aikaa ilmoittautua on tiistaihin 12.3. klo 20.00 asti.

Liput noudetaan Gatorade Centrin lipputoimistosta varattujen lippujen tiskiltä ennen ottelua joko omalla nimellä tai ryhmän vastuuhenkilön nimellä. Lipputoimisto sijaitsee pääovien välittömässä läheisyydessä vasemmalla puolella.

Linkki ilmoittautumiseen https://goo.gl/forms/vGfpKShFo8TL55cp1

HUOM! Kyseessä ei ole opiskelijatapahtuma joten haalarit voi jättää kotiin.

TL;DR

MITÄ? TPSn runkosarjan viimeinen ottelu SaiPaa vastaan

MISSÄ? Gatorade Center
MILLOIN? Torstaina 14.3. klo 18.30
PALJO? 0€ (Positiivisuutta ja aktiivisuutta HC TPS somekanaville ja halliin ääntä &railakasta menoa)