Hipsterohjelmointia Haskellilla -workshop

Vihdoinkin! Taisteen Hipsterohjelmointia Haskellilla -worksop järjestetään 15.5! Päivämäärien vaihtumisten takia teimme kokonaan uuden ilmoittautumisen. Eli jos ilmoittauduit edellisellä kerralla workshoppiin, niin käy ilmoittautumassa uudestaan. Nyt on myös hyvä hetki ilmoittautua, jos et viime kerralla olisi päässyt paikalle ja nyt pääset! Tuttuun tapaan tarjolla on pientä purtavaa ja virvokkeita!

Ilmoittautuminen workshoppiin avataan jo tänään Klo 12:00.

Ja vielä kertauksena:

Mobiiliin erikoistunut suunnittelu- ja toteutustoimisto Taiste järjestää tänäkin keväänä tapahtumia ja työpajoja opiskelijoille yhteistyössä Asteriskin ja Digitin kanssa. Kantavana ajatuksena on tutustuttaa opiskelijoita kiinnostaviin aiheisiin ja käytännön tekemiseen, joita opinnot eivät tarjoa.
Tämän kevään ensimmäisessä workshopissa tutustutaan siis Haskell-ohjelmointikieleen.
Tarjolla on koodaamisen lisäksi myös pientä syötävää ja juotavaa, joten ilmoittauduthan oheisesta linkistä, niin Taiste osaa varata riittävän määrän naposteltavaa ja virvokkeita

MITÄ: Hipsterohjelmointia Haskellilla -workshop
MISSÄ: Taisteen toimisto, KOP-kolmio (Aurakatu 8, 6. kerros)
MILLOIN: 15.5. klo 17
MUUTA: oma kone mukaan!
ILMOITTAUTUMINEN AVAUTUU: 8.05. klo 12:00
ILMOITTAUTUMISLINKKI: https://www.digit.fi/enrol.php?v=event&id=929