Bileitä ja sitsejä

  • 24.10.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Bileet ja sitsit

1.) Hybridi ry:n vuosijuhlasitsit 15.11.

2.) Perinteiset Perinnesitsit 8.11.

3.) Fantastic Students and Where to Find Them -bileet 31.10.

4.) Sinkkulaiva-bileet 7.11.


 

Tahdomme kutsua Teidät kaikki juhlistamaan kanssamme 14-vuotiasta Hybridi ry:tä vuosijuhlasitsien merkeissä!

Juhlat järjestetään torstaina 15.11.2018 klo 18 alkaen Q-talolla (Nummenpuistokatu 2, Turku). Tunnelma juhlissa on rento, mutta tavallisia sitsejä juhlavampi. Pukukoodina toimii cocktail/juhlava pukeutuminen.

Sitova ilmoittautuminen aukeaa torstaina 25.10. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 4.11. klo 23.55. Ilmoittautumislinkki vuosijuhlasitseille jaetaan facebook-tapahtumaan ilmoittautumisen auetessa.

Sitsit kustantavat 16 € / 14 € (alkoholillinen / alkoholiton). Hinta sisältää tavallista sitsiruokaa hieman fiinimmän menun, kaksi kirkasta shottia ja jallun. Janoisimpia suositellaan ottamaan tämän lisäksi omia kurkunkostukkeita mukaansa.

Sitsit maksetaan etukäteen Hybridi ry:n tilille. Tarkemmat maksuohjeet lähetetään osallistujille myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/308769203187030/

 

 


Onko sitsietiketissäsi aukkoja tai haluaisitko oppia lisää? Tahtoisitko tutustua myös Tamperelaiseen sitsikulttuuriin? Olisiko nastaa taas sitsata hyvässä porukassa? Mikäli vastasit edes yhteen edellä mainituista myöntävästi, niin apu on onneksi lähellä! Perinteiset Perinnesitsit tulee taas 08.11.2018.

Illan aikana opitaan käytänteitä vanhoilta konkareilta ja kuullaan kokemuksia vuosien varrelta. Jos olet kiinnostunut sitsikulttuurista, tai vaikkapa pelkästään sitsaamisesta, niin tänne kannattaa saapua! Erään korvanapin mukaan paikalle saattaa eksyä jopa ulkopaikkakuntalaisia teekkareita. Tämä on erinomainen tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin, harjoittaa akateemista pöytäjuhlakulttuuria sekä pitää hauskaa!

Nämä perinteikkäät perinnetietoiskusitsit ovat hinnaltaan huopeat, vain 17 euroa holillisena, ja alkoholittomana 2€ vähemmän. Tällä summalla kuittaat itsellesi kolmen ruokalajin illallisen, ruokajuoman ja kahvin kyytipoikineen. Kaupan päälle saat vielä roppakaupalla uutta ja vanhaa sitsitietoutta!

Sitsit alkavat klo 18:00, jota ennen on hyvissä ajoin saavuttava pelipaikalle Osakuntasaliin, Yo-talo B:hen. Pukukoodina toimii perinteinen smart casual.

Sitsien jälkeen viralliset jatkot löytyvät Eerikinkadun suunnalta Hybridin Piltti- & Fuksi-iltamista Vegasissa!

Ilmoittautuminen osoitteessa:
https://www.digit.fi/enrol.php?v=event&id=954

Faboevent osoitteessa:
https://www.facebook.com/events/2144377872481206/

TL;DR:

MITÄ: Perinnesitsit tanperelaisittain
MISSÄ: Osakuntasalissa @Yo-talo B
MILLOIN: 8.11. klo 18.00
MITÄ MAKSAA: 17e/15e holi/ton
MITÄ PÄÄLLE: Smart casual
MITÄ JÄLKEEN: Piltti- & Fuksi-iltamat by Hybridi @Vegas
KENELLE: Ensisijaisesti 2. vuosikurssista ylöspäin

 


Fantastic Students and Where to Find Them

Lokakuun viimeisenä päivänä ihmeelliset opiskelijat kokoontuvat Vegasin suojiin diskopallojen alle. Näissä kemuissa luudalla lentämisen sijasta jalkojaan voi verrytellä tanssilattialla ja janonsa sammuttaa mitä erilaisimpien keitosten voimalla. Teemaan sopiva pukeutuminen on toki toivottavaa, mutta paikalle voi saapua myös jokaisen opiskelijan ihmeasussa, haalareissa. Myös kaikki opiskelijamieliset otukset ovat tervetulleita ihmettelemään ihmeotuksia. Nopeimmille luvassa häikäisevä haalarimerkki. Ole rohkea, ja lähde matkalle ihmeopiskelijoiden piilopaikkaan — se ei pelaa, joka pelkää!

https://web.facebook.com/events/152133792403676/

MITÄ? Fantastic Students and Where to Find Them -bileet
MILLOIN? Keskiviikkona 31.10. klo 22 alkaen
MISSÄ? Night Club Vegas
MITÄ MAKSAA? 3€
MIKSI? Aina on hyvä aika juhlia!

WHAT? Fantastic Students and Where to Find Them party by Fobia and Kanta
WHEN? 31.10. at 22.00 o’clock
WHERE? Night Club Vegas
HOW MUCH? 3€
WHY? Let’s celebrate!

VAD? Fantastic Students and Where to Find Them festen med Fobia och Kanta
NÄR? 31.10. klockan 22.00
VAR? Night Club Vegas
VAD KOSTAR DET? 3€
VARFÖR? Nu ska vi baila!

 


Hiiohoi!

Tervetuloa laivaan! Kutu, Skandica ja TYK kutsuvat kaikki rakkauden- ja risteilynnälkäiset Sinkkulaiva-bileisiin keskiviikkona 7.11.! Näissä bileissä koet aidon risteilytunnelman ilman merisairautta ja hyteissä yöpymistä. Kuulostaa täydelliseltä risteilyltä, eikö?

Sinkkulaivabileiden kyytiin ovat tervetulleita muutkin kuin sinkut nauttimaan hupaisista laivaelämyksistä sekä mukaansatempaavista ohjelmanumeroista! Luvassa mm. bingoa ja muita hauskoja seurapelejä. Saavu siis Lyniin avoimin sydämin ja valmiina sinkkulaivan aalloille!

Linkki facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/719329375105745/

TL;DR
Mitä: Sinkkulaivabileet
Missä: Lyni
Milloin: ke 7.11.
Hinta: 3e
Dresscode: haalarit ja rakkauden värit
Miksi: Koska merta edemmäs on turha lähteä kalaan!
————————————————————-

Welcome onboard!

Kutu, Skandica and TYK invite everybody who is hungry for love and eager to come onboard to the Singlecruise-party on Wednesday 7.11! This party will offer you the perfect cruise without getting seasick or having to sleep in cabins. Sounds like a perfect cruise, right?

You don’t need to be single to join this party, everybody is welcome to enjoy this riveting cruise and its fantastic program! Come with an open heart and ready to join the cruise!

Link for the facebook-event: https://www.facebook.com/events/719329375105745/

What: Singlecruise-party
Where: Nightclub Marilyn
When: Wednesday 7.11.
How much: 3e
Dresscode: Overalls and all the colors of love
Why: Because it’s time for love!
—————————————————————

Ohoj!

Välkommen ombord! Kutu, Skandica och TYK bjuder in alla som älskar kryssningar och letar efter kärlek till Singelbåt-festen på onsdagen den 7.11! På den här kryssningen blir du inte sjösjuk eller slösar alla dina pengar i taxfreen, den perfekta kryssningen, eller hur?

HALOJ! Du behöver inte vara singel för att delta i denna fest! Kom med till festen med ett öppet hjärta och redo för kärlekens vågor!

Facebook: https://www.facebook.com/events/719329375105745/

Vad: Singelbåt-fest
Var: Nightclub Marilyn
När: Onsdag 7.11.
Pris: 3e
Dresscode: Halare och alla kärlekens färger
Varför: För att nu är det dags att oooa hela natten!