Rekryilmoituksia

  • 18.11.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Rekryilmoitukset:

1.) Gofore, opiskelijahackathon, ohjelmistokehittäjäksi tai ux-rooli

2.) Netcontrol Oy: SW Engineer, Helsinki

3.) Epic Games Finland: Senior Frontend Engineer (Game Services), Helsinki


Varmista itsellesi kesäduuni osallistumalla Goforen opiskelijahackathoniin!

Gofore järjestää opiskelijahackathonin Helsingin toimistolla lauantaina 9.2.2019.

Ei turhia haastattelurumbia – Hackathonissa pääset näyttämään kyntesi konkreettisesti ja parhaat palkitaan kesäduunilla.

Afterit, matkat, majoitukset, kaikki hoituu! Asiallisesti niin kuin Goforessa yleensäkin!

Lue lisää osoitteesta https://gofore.com/ketterastikesatoihin/  ja hae mukaan!


Onko sinulla C-ohjelmointiosaamista ja kokemusta Linux-järjestelmistä? Etsimme kehittymishaluista SW Engineeriä vahvistamaan kansainvälisen Netcontrol Oy:n R&D-tiimiä Helsinkiin. Voit olla joko kokeneempi softakehittäjä tai urasi alkuvaiheessa, jolloin voit työskennellä aluksi osa-aikaisesti ja tehdä myös lopputyösi Netcontrolille. Lue lisää ja hae viimeistään 2.12.!
Netcontrol Oy: SW Engineer
Tyyppi: Täyspäiväinen, Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – muutaman vuoden työkokemus
Työaika: 37,5h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan neuvoteltavissa
Sijainti: Karvaamokuja 3, 00380 HELSINKI
Haku-DL: su 2. joulukuuta 2018
Netcontrol Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa ratkaisuja tietoliikenteeseen, verkostoautomaatioon, sähköasema-automaatioon ja valvomoihin. Asiakkaitamme ovat sähkönsiirto- ja jakeluyhtiöt, voimalaitokset, kaukolämpö- ja kaukokylmäyhtiöt, raideliikenteen rakennuttajat, öljy- ja kaasuyhtiöt sekä energiaintensiivinen teollisuus. Netcontrol on joustava ja luotettava yhteistyökumppani, jolla on taitava ja motivoitunut henkilökunta. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja neljä muuta konttoria Ruotsissa (Västerås ja Helsingborg), Norjassa (Oslo) ja Isossa Britanniassa (Manchester). Kaikki toimistomme tarjoavat myynti-, projekti- ja tukipalveluita. Tuotekehitys on keskitetty Suomeen ja Ruotsiin.
Etsimme uteliasta SW Engineeriä vahvistamaan kansainvälisen Netcontrol Oy:n R&D-tiimiä Helsingin Pitäjänmäkeen. Tässä tehtävässä pääset ottamaan osaa jo olemassaolevien Linux-pohjaisten sulautettujen järjestelmien kehityksen koko kaareen – aina uusien ominaisuuksien määrittelystä ja suunnittelusta niiden testaukseen ja dokumentointiin. C-ohjelmointiosaaminen ja kokemus Linux-järjestelmistä opintojen, harrastusten ja/tai työkokemuksen kautta on perusedellytys tässä tehtävässä. Teknisen osaamisen lisäksi tarkka sekä analyyttinen ote työhön ratkaisee, olit sitten suunnitteleva tai kokeileva ongelmanratkoja. Tässä tehtävässä korostuvat myös hyvät tiimityöskentelytaidot!
Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi softakehittäjä, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi: tässä tehtävässä saat arvokasta kokemusta Linux-pohjaisten sulautettujen järjestelmien kehityksestä ja pääset kartuttamaan käytännön ohjelmointiosaamistasi työelämässä osaavan tiimin tuella. Voit työskennellä aluksi osa-aikaisesti (väh. 25 h/vko), jos sinulla on esim. opinnot loppuvaiheessa, mutta toivomme sinun pystyvän työskentelemään kokoaikaisesti pitkällä aikavälillä. Jos vielä opiskelet ja opintosi ovat lopputyötä vaille valmiit, niin voimme muutaman kuukauden työskentelyn jälkeen myös tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä lopputyön.
Hakijalta odotetaan:
● Tehtävään soveltuvia ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason IT-alan opintoja (esim. tietotekniikka tai sähkötekniikka)
● C-ohjelmointiosaamista opintojen, harrastusten ja/tai työkokemuksen kautta
● Kokemusta Linux-järjestelmistä opintojen, harrastusten ja/tai työkokemuksen kautta
● Analyyttistä työotetta ja loogista päättelykykyä
● Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
Lisäksi eduksi katsotaan:
● Osaamista jostain seuraavista: tietoturva, web-pohjaiset teknologiat, käyttöliittymät ja/tai sähköverkot
Tarjoamme sinulle:
● Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta
● Matalahierarkkisen työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
● Aidosti joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
● Hyvät työsuhde-edut
Mikäli olet etsimämme softakehittäjä, lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi viimeistään 2.12.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/netcontrol-sw-engineer-11-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!
Netcontrol Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.netcontrol.com/fin/etusivu/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).
Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Netcontrol Oy:n palvelukseen.
————————————————————————————————————————
Epic Games Finland: Senior Frontend Engineer (Game Services)
 

Working time: Full-time
Length: Permanent
Location: Ruoholahti, Helsinki
Requested starting date: As soon as possible, negotiable
DL for applications: 2.12.2018

For over 25 years, Epic Games has been making award-winning games and game engine technology that empowers others to make visually stunning games and 3D content that brings environments to life like never before. Epic’s award-winning Unreal Engine technology not only provides game developers the ability to build high-fidelity, interactive experiences for PC, console, mobile, and VR, but it is also a tool being embraced by content creators across a variety of industries such as media and entertainment, automotive, and architectural design.  As we continue to build our Engine technology and develop remarkable games, we strive to build teams of world-class talent.

Epic Games Finland provides live services to over 80 online multiplayer PC games in collaboration with over 43 game studios. Their suite of Gamer Services in Game Security, Game Telemetry and Game Community target the live management of player engagement, and empower developers and publishers to make the right decisions in their games 24/7, with ease. Our services build upon the existing infrastructure that already serves over 100 million users and gives us unmatched ability to provide state of the art tools for the PC gaming industry.

Epic Games is adding a Senior Frontend Engineer to work across the stack with a focus on Epic’s customer-facing portals. You’ll work with the Epic team based to develop and maintain responsive front-end and user-centered experiences. The core of the frontend stack is based on React, but we are constantly adopting new technologies and practices if we find them useful.

Responsibilities:

•       Develop new features and maintain the existing codebase
•       Cooperate with backend engineers to expand API endpoints (or implement them yourself)
•       Identify emerging complexity, and offer solutions to simplify code design
•       Deliver great user experiences to the world’s leading game studios
•       Performance improvement and security hardening of web applications
•       Provide input for production/live release control process
•       Communicate technical risks across the teams

Qualifications:

•       Deep knowledge of JavaScript and React library
•       Experience with the design, execution, and deployment of large React applications
•       Experience with state machines and/or RxJS
•       Understanding of functional programming principles and their role in React applications
•       Experience with using a statically typed language or one of the many typing systems for JavaScript
•       Commitment to writing maintainable and understandable code
•       Experience with unit testing React applications
•       Willingness to learn from and teach fellow teammates

What Epic Games offers:

Epic Games Finland offers an opportunity to work in one of the premier game studios in the world. The work is challenging with great opportunities to learn and apply your skills and you’ll get the chance to become part of industry groups and collaborate with the great minds with many of our varying partner organizations in the gaming industry.  You’ll also get to work internationally with trips to conferences. At Epic we give you the freedom to do your work when and how you like, as long as it is done well. We have a relaxed and flexible working environment at our awesome office space in Ruoholahti.  We also provide an excellent insurance coverage with private health and dental care.

Sounds good? If you’re the person we’re looking for, send your CV, application and relevant samples (Github link etc.) of your projects here: https://apply.atalent.fi/epic-games-finland-senior-frontend-engineer-game-services-11-2018 by December 2nd the latest.

You can read more about Epic Games Finland here: https://www.kamu.gg/acquisition/. If you have questions about the application process, please contact Recruitment Manager Mia Paatsalo (mia.paatsalo[at]atalent.fi +358 50 468 0610).

This is going to be Epic!