Alumnikerhon saunailta

  • 08.12.2018
  •  
  • 0 kommenttia

Heippa, riskit!

 

On koittanut se päivä, kun aktivoimme alumnikerhon ja pyöräytämme Asteriskin alumnitoiminnan käyntiin! Järjestämme saunaillan tämän vuoden lopussa ja ne teistä, jotka täytätte alumnikerhon liittymisvaatimukset olette sinne oikein lämpimästi tervetulleita.

Ja vaatimuksethan ovat: suoritettu vähintään kanditutkinto tietojenkäsittelystä

TAI suorittanut vähintään viisi vuotta aineopintoja

TAI ollut aktiivinen ainejärjestön toiminnassa viimeisen kymmenen vuoden aikana vähintään viisi vuotta

Jos yksikään ylläolevista ehdoista ei kohdallasi täyty, mutta koet silti olevasi oikeutettu alumnikerhon jäseneksi – laitathan minulle/hallitukselle viestiä.

Illan aikana kerromme enemmän tulevan alumnikerhon toiminnasta ja pääsemme yhdessä muovailemaan siitä meille kaikille sopivan!

 

Saunailta siis pidetään 08.12.2018 klo 18 alkaen Turussa Sirkkalan saunalla (Sirkkalankatu 7, Turku). Tarjolla on Asteriskin puolesta virvokkeita ja naposteltavaa. Jos uskot, että talon eväät eivät sinulle riitä, niin tuothan omasi!

Alumnikerhosta voidaan jo tässä vaiheessa todeta sen verran, että meillä on oma vetäjä, aktiivit ja budjetti, eli tilanne on parempi kuin koskaan ennen. Ei muuta kuin saunakamat kainaloon ja tervetuloa saunomaan vanhojen ystävien kanssa!

P.S. Jos tiedätte jonkun meidän alumnin, jota tämä viesti ei tavoita, niin välittäkää ihmeessä tämä viesti hänelle!

 

 

Ystävällisin terveisin,

Ivan Maurin

Varapuheenjohtaja, Asteriski ry