KoulutusCocktail ma 13.5. klo 17

  • 07.05.2019
  •  
  • 0 kommenttia

(In English below)
KoulutusCocktail tulee jälleen!

Toukokuussa 2018 TT-laitos järjesti yhdessä laitoksen opiskelijoiden kanssa KoulutusCocktail -tapahtuman, joka toi yhteen laitoksen henkilökunnan ja opiskelijat. Tapahtuman tarkoitus oli aloittaa henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä vallitsevan kuilun pienentäminen rennolla mutta merkittävällä tavalla. Tapahtumassa oli mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja cocktail-herkkujen nauttimiseen.

Lisäksi tapahtuman ohella järjestettiin opiskelijoiden laatima Suuri Opintokysely 2018 ja kyselyn tuloksia käytiin tapahtumassa läpi.Vuosi sitten järjestetty tapahtuma ylitti kaikki odotukset niin henkilökunnan kuin opiskelijoiden puolelta ja kiitoksia tuli suunnasta jos toisesta! Ilomme onkin ilmoittaa, että tämän vuoden KoulutusCocktail pidetään 13.5. klo 17 Agoran neljännessä kerroksessa!

Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna käymme läpi Suuren Opintokyselyn tuloksia. Paikan päällä on taas mahdollista keskustella kurssien vetäjien kanssa ja antaa ehdotuksia miten opetuksen laatua voisi nostaa laitoksella. Tulkaa siis jälleen keskustelemaan opetuksesta, sen laadusta ja kehittämisestä, sekä nauttimaan pienimuotoisista tarjoiluista maanantain päätteeksi.

TL;DR:

MITÄ: KoulutusCocktail -keskustelutilaisuus
MILLOIN: 13.5. klo 17
MISSÄ: Agoran neljännen kerroksen kahvitila
KENELLE: Koko TT-laitoksen henkilökunnalle ja kaikille laitoksen opiskelijoille

IN ENGLISH:

EducationCocktail is here again!

On May 2018 students and staff of our department organized an event, where the students and staff could come together and discuss the state of the education in the department while enjoying some nicknacks. The event was a success in many ways and we are glad to be able to now welcome you all to this years EducationCocktail!

The event is held on the 13th of May at 5 PM (Agora, 4th floor). The event’s purpose is again to try and develope the quality of our studies and reduce the gap between the students and the staff. Like last time, we will also review the answers of the Great Study Survey. So come and join the conversation or just come and listen and enjoy some nicknacks!

TL;DR:

WHAT: EducationCocktail
WHEN: 5PM on 13th of May
WHERE: Agora, 4th floor
FOR WHOM: All students and staff of The Department of Future Technologies