Nakkipisteiden ilmoittaminen – nakkihaalarimerkit saapuvat!

  • 13.05.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Taas on yksi lukuvuosi pian pulkassa ja on taas aika ilmoittaa tehdyt nakkipisteet palkitsemista varten. Kevätsaunalla voit päästä nakittautumisessa jo levelille 2! Avain upeat, mahtavat, kaikkien haluamat nakkimerkit on tilattu ja voimme kertoa, että haluat varmasti ansaita ne kaikki!

Ilmoita ennen Asteriskin Kevätsaunaa (18.5.) hallitukselle tämän kevään tai koko lukuvuoden nakittautumisesi ja varmista, että sinut palkitaan tärkeästä avustasi. Lisätietoa nakkipisteistä ja nakittautumisesta voit lukea Asteriskin nettisivuilta.

Perinteinen Asteriskin Kevätsauna järjestetään tänä lauantaina 18.5. Ruissalossa, lisätietoa voit lukea Facebook-tapahtumasta. Kevätsaunalta voi myös ansaita vielä viimeisiä nakkipisteitä, joten varmasti pääsee vielä nousemaan nakkileveleillä korkeammalle! Jos nakittaudut Kevätsaunalle, voit ilmoittaa siitä meille jo etukäteen, varmistamme kuitenkin saunalla, että nakit myös toteutuvat 😉

TL;DR
Mitä? Nakkipisteiden ilmoittaminen
Mihin? Hallitukselle asteriski[ät]utu.fi
Millo? Kevätsaunaan mennessä 18.5.
Miksi? Dude, kato tää merkki + yhteisen hyvän vuoksi <3

Nakkiterkuin,
Asteriski ry:n nakkitiimi

Tässä kuva kaikkien nakkileveleiden merkkien kokonaisuudesta

Oispa nakkia