Hae HybridiSpeksi 2020 tuotantotiimiin ja apupesteihin!

  • 19.05.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Hei!

Mitä sinä haluaisit tehdä HybridiSpeksissä tulevana vuonna? Löysitkö tänä vuonna oman juttusi? Oletko täysin uusi speksaaja, mutta innokas lähtemään mukaan? Haluaisitko tehdä töitä speksin kehittämisessä? Jos sinua kiinnostaa vahva osallistuminen ja vastuu speksin tuotannosta sekä tiimivastaavuus, niin hae tuotantotiimiin!

Tuotantotiimi on produktion sisäinen päättävä elin, joka koostuu speksin tiimivastaavista. Tuotantotiimin jäsenet vastaavat, että heidän omat tiiminsä toteuttavat tuotantotiimin määräämät tehtävät aikataulujen mukaisesti. Tiimivastaava määrää itse tiiminsä kokoontumisajankohdat ja huolehtii tiiminsä sisäisestä viestinnästä. Tuotantotiimi kokoustaa koko produktion ajan tuottajan johdolla noin kerran kuukaudessa.

Kaikkiin alla oleviin tehtäviin voi hakea täysin vapaasti olit sitten uusi tai vanha speksaaja. Tärkeintä on innokkuus ja halu tehdä töitä speksin eteen. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan hakijan eduksi. 

HybridiSpeksi ry:n väistyvä hallitus ja vastavalittu ensi vuoden tuottaja valitsevat lopun tuotantotiimin toukokuussa hakuajan päätyttyä.

Linkki tuotantotiimin ja apupestien hakulomakkeeseen:
https://forms.gle/9K1FqifDo5vgVCYBA

Tuotantotiimin haku päättyy ke 22.5. klo 23.59.

Tuotantotiimin kokoonpano ensi vuoden produktiolle on seuraavanlainen:

Tuottaja
​​Koordinoi koko produktiota, vastaa sen toimivuudesta, järjestää ja johtaa tuotantotiimin kokouksia, varaa/pitää yhteyttä teatteriin.Vuoden 2020 tuottaja on jo valittu. Tuottajaksi valittiin Sini Toivola.
Apulaistuottaja
​Toimii tuottajan oikeana kätenä auttamalla tuottajaa tehtävissään.

Ohjaaja
​Ohjaaja on ennen kaikkea vastuussa lavan tapahtumista ja vastaa näyttelijöiden treenien sekä yhteisharjoituksien järjestämisestä.

Apulaisohjaaja
​Ohjaajan oikea käsi, joka auttaa ohjaajaa tehtävissään.

Pääkoreografi
​Suunnittelee koreografiat, auttaa speksin kappalevalinnoissa ja järjestää tanssijoiden harjoitukset. Pääkoreografi valitsee tansiitiimistä itselleen apukoreografeja auttamaaan koreografioiden suunnittelussa. 

Apulaispääkoreografi
Pääkoreografin oikea käsi, auttaa koreografioissa ja tanssitreeneissä.

Kapellimestari
​Kokoaa bändin, vastaa sen toiminnasta ja valitsee soitettavat kappaleet yhdessä käsikirjoitustiimin, koreografien ja ohjaajien kanssa.

Käsikirjoitusvastaava
​Järjestää käsikirjoitustiimin kokoukset, vastaa käsikirjoituksen ja kappaleiden sanoitusten valmistumisesta ajallaan. Käsikirjoitusvastaavan työ alkaa heti toukokuun lopussa, kun vuoden 2019 käsikirjoitusta aletaan työstämään.

Lavastusvastaava
​Suunnittelee, hankkii ja valmistaa lavasteet tiiminsä avustuksella.

Maskeerausvastaava
​Suunnittelee ja toteuttaa esiintyjien maskeeraukset tiiminsä avustuksella.

Puvustusvastaava
​Suunnittelee ja toteuttaa esiintyjien puvustukset tiiminsä avustuksella.

Grafiikkavastaava
​Vastaa speksin graafisesta ilmeestä. Suunnittelee ja toteuttaa markkinointimateriaaleja kuten flyerit, julisteet ja haalarimerkit. Vastaa graafisen ohjeistuksen tekemisestä.

Kuvausvastaava    
​Vastaa speksin valokuva- ja videomateriaalien (esim. julistekuvat, promo- ja mainosvideot, näytösten taltioinnit) tuottamisesta sekä markkinointia että speksin omaa käyttöä varten. Avustaa grafiikkatiimiä markkinointimateriaalien toteutuksessa.

Tekniikkavastaava
​Vastaa speksin valo- ja äänimaiseman toteutuksesta ja tekniikasta. 

Nettisivuvastaava
Ylläpitää ja päivittää speksin nettisivuja ja huolehtii lipunmyynnin toimivuudesta.

Varainhankintavastaava
​Vastaa speksin sponsorien ja yhteistyökumppaneiden hankinnasta, ylläpitää sponsorilistaa. 

Huoltovastaava
​Järjestää speksin sisäiset virkistystapahtumat ja vapaa-ajan toimintaa. Avustaa muita tiimejä tarvittaessa ja paikkaa puutteita. ​Vastaa speksin sisäisten juoksevien asioiden hoitumisesta. Tehtävät vaihtelevat julisteiden levittämisestä, esityksiin leipomiseen.

Markkinointivastaava
​Vastaa speksin markkinoinnin toteutuksesta. Vastaa speksin Facebookin, Instagramin, ja muun sosiaalisen median päivittämisestä. Vastaa nettisivujen ulkoasusta. Koordinoi speksin mainosmateriaalin levittämistä ja mahdollisten markkinointitapahtumien järjestämistä.

Tuotantotiimin jäsenten lisäksi haemme jo nyt apupestinä:

Laulunohjaaja/opettaja
Laulunohjaaja tukee ja antaa laulunohjausta esiintyjille tarpeen mukaan. Laulunohjaaja tekee yhteistyötä ohjaajaparin kanssa.

Jos eri tehtävät ja niiden sisällöt jäivät vielä askarruttamaan, lisätietoja saa allekirjoittaneelta (mpokar@utu.fi) tai ensi vuoden tuottajalta Siniltä (situto@utu.fi).

Ystävällisin terveisin,
Matias Kari
ja muu HybridiSpeksin hallitus