Asteriskin kalenteri 2020

Riskikalenteri 2020 – “Kun aika on” ja nyt se on

  • 03.10.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Hey bebet!

Ne, ketkä pääsivät todistamaan noin vuosi sitten mun linjapuhetta, ovat saattaneet tätä hetkeä odottaa, ja niille, ketkä eivät puhetta kuulleet, on iloni ilmoittaa seuraavaa.

On aika aloittaa vuoden 2020 Riskikalenterin työstäminen ja, koska vuotta on jäljellä alle 3kk, laitetaan rattaat pyörimään sen eteen A S A P. Taustatyötä olen tehnyt sen verran, että hallussani on vuoden 2003 Asteriskin tyttö- ja poikakalenteri. Tähän tyyliin, että kuvissa löytyy jäsenistöä laidasta laitaan, olisi tarkoitus nyt ideoida, toteuttaa, tilata ja myydä tulevaa uutta kalenteria. 

Nyt etsinkin riskejä ensisijaisesti kalenterin kuviin, toissijaisesti auttamaan kalenterin ideoinnissa ja laadinnassa. Pääaineellasi ei ole väliä, kunhan olet Asteriskin jäsen! Lokakuun aikana tarkoitus on ideoida kalenteri ja miettiä toteutukseen tarvittavat seikat valmiiksi kuntoon. Marraskuussa hoidetaan kuvaukset sekä tilaaminen.

Kalenterirekry on auki koko lokakuun, mutta ideointi aloitetaan ensimmäisinä ilmoittautuneiden kanssa. Kyssäreillä lähestythän minua (valitsemallasi tavalla)<3

Puheenjohtajanne,
Veera Paananen
pj-asteriski[ät]utu.fi
+358 (0)40 7554104