Akateemisen kyykän MM-kilpailut

  • 19.11.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Synkkä marraskuu on jo melkein lusittu, joten alkaakin olla aika suunnata katseita helmikuun alkuun ja Akateemisen kyykän MM-kilpailuihin 8.2.2020. Silloin tuhannet opiskelijat ympäri maata kerääntyvät ottamaan toisistaan mittaa kyykkäkentillä neljässä eri sarjassa.

Asteriskeilla on mahdollisuus ilmoittautua joukkuekiintiöidemme kautta ennen varsinaisen lipunmyynnin alkua. Linkin kautta voi ostaa Asteriskille varattuja ennakkojoukkuepaikkoja: https://kide.app/events/520eea83-9d2b-4cf2-9bfa-b5343fcdfe67

Ennakkojoukkuepaikkoja on tarjolla vain rajoitetusti yleiseen sarjaan ja naisten sarjaan. Asteriskin kautta ostettavien ennakkolippujen ostomahdollisuus päättyy 26.11. klo 23:55.

Joukkuepaikan lisäksi yksi (1) lippu sisältää 4kpl tapahtumamerkkejä sekä 4kpl ruokalipukkeita, jotka oikeuttavat ateriaan kampusalueen ruokalassa.

Joukkuepaikkojen lisäksi voitte ostaa joukkueen pelaajille (4kpl/joukkue) jatkolippuina toimivia haalarimerkkejä jompaankumpaan virallisista jatkopaikoistamme. Lipun ostamiseen tarvitsette kide.app-tunnuksen, jonka voitte luoda oston yhteydessä.

Tapahtuman yleinen myynti puolestaan alkaa 1.12. klo 12.

Perinteisesti kyyditys Tampereen kisoihin ja takaisin on järjestynyt Hybridin tilaamien bussikyytien kautta, joista tietoa seuraa myöhemmin.