Urailta by Asteriski & VSTKY

Urailta by Asteriski & VSTKY

  • 21.11.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Mihin kaikki Asteriskit oikein päätyvät yliopiston jälkeen? Mitkä on ne työpaikat, jotka vetävät opiskelijat pois luentosaleista teknologia-alan hommiin kesken opintojen? Millaisia erilaisia urapolkuja on edes olemassa? Löytyykö IT-alalta töitä, jollei halua koodariksi?

Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys (VSTKY/Vätsky) sekä Turun yliopiston tietojenkäsittelytieteiden ainejärjestö Asteriski ry järjestävät yhdessä uraillan, jossa kuulet 5 uratarinaa tutuilta Asteriskeilta aina opiskelujen alusta tähän hetkeen saakka. Illan aikana keskustellaan porukalla tarinoiden herättämistä ajatuksista ja pohditaan vastauksia ylläoleviin kysymyksiin. Illan aikana tarjolla on myös pientä tarjoilua.

MITÄ: Urailta – verkostoitumista, uratarinoita, namnampurtavaa
MILLOIN: 26.11. klo 18 alkaen
KENELLE: Kenelle tahansa IT-alasta kiinnostuneelle!
MAKSAAKO TÄÄ: No ei khyl!
USKALLANKO PAIKALLE: Tottahan toki! Eikä ole väliä, oletko juuri opintosi aloittanut, aikoja sitten valmistunut tai jossain näiden kahden välissä
ILMOITTAUTUMINEN: Paikkoja 50 nopeimmalle.

Nähdään tiistaina!