Hae tapahtumatoimikuntaan!

  • 03.02.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Hei sinä Asteriskin toiminnasta kiinnostunut!

Asteriski järjestää vuoden aikana useita erilaisia tapahtumia, jotka eivät luonnollisestikaan järjestä itse itseään. Tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen tarvitaankin juuri sinun apuasi! Hae siis mukaan tapahtumatoimikuntaan, jossa pääset vaikuttamaan siihen, millaisia tapahtumia Asteriski järjestää, sekä myös osallistumaan itse järjestämiseen! =))

Tapahtumatoimikunnan vastuualueisiin kuuluvat sitsien ja bileiden sekä kulttuuri- ja liikuntatapahtumien järjestämiseen osallistuminen. Lisäksi tapahtumatoimikunnassa on mahdollista päästä suunnittelemaan tapahtumien promomateriaalia.

Lomakkeen yhteydessä kysytään, millaisen toiminnan järjestämiseen olet alustavasti kiinnostunut osallistumaan. Tämä ei kuitenkaan ole lopullinen valinta, vaan tapahtumatoimikunnassa saat osallistua juuri sellaisten tapahtumien järjestämiseen kuin itse haluat.

Haku on auki tämän viikon loppuun eli 9. helmikuuta asti. Toimikunnan ensimmäinen tapaaminen pyritään järjestämään helmikuun aikana. Nyt siis hakuhousut jalkaan ja lomaketta liikkeelle! =)

Linkki hakulomakkeeseen: https://my.surveypal.com/Tapahtumatoimikuntahaku

Pullantuoksuisin terveisin,

Aleksi Laakso ja Petrus Pulli

Tapahtumatoimikunnan vastuuhenkilöt