Solita rekrytoi useita Junior Cloud Service Spesialisteja

  • 18.02.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Onko työ julkipilvien parissa unelmasi? Rekrytoimme nyt useita Junior Cloud Service Specialisteja rakentamaan timanttisia pilviympäristöjä asiakkaillemme. Voit valita työskentelypaikkakunnaksesi joko Tampereen, Helsingin tai Turun ja työsuhde on vakituinen. 

Millaiseen porukkaan ja yritykseen pääset töihin?

Solita Cloud Services on reilun parinkymmenen hengen tiivis yhteisö, joka vastaa Solitan asiakkaiden alusta- ja ylläpitopalveluista. Pyrimme automatisoimaan ja kehittämään palveluitamme jatkuvasti ja tähtäämme kokonaistoimituksiin yksittäisten osa-alueiden optimoinnin sijaan. Koko Solitan muu tarjoama tukee tiimin tekemistä ja noin 1 000 hengen työyhteisöstä löytyy laaja-alaista osaamista ohjelmistokehityksen, datan, designin, pilvipalveluiden ja integraatioiden osaamisalueilta. Esimerkkejä asiakkaistamme ovat muun muassa Lowelleduskunta ja Traffic Management Finland.

Tutustu cloud-blogiimme, jossa esimerkiksi Toni kertoo kokemuksistaan Solitalla ja kurkkaa miltä arki Solitalla näyttää Instagramissa tai Facebookissa. Tutustu myös jo ennalta tuleviin tiimiläisiisi kuten JussiHelinä, Ville, Tuomas ja Mika

Mitä pääset meillä tekemään ja oppimaan?

Pohjataidoistasi ja tahtotilastasi riippuen pääset hiomaan Linux- tai Windows- sekä pilviosaamistasi tekemisen kautta kalvosulkeisten sijaan. Mikäli tulet valituksi tehtävään, saat ensimmäisten viikkojen aikana tehtäväksi harjoitustyön mentorin tuella. Harjoitustyön kautta pääset tutustumaan tiimin toimintamalleihin ja työkaluihin. Tällä hetkellä tiimissämme käytetään muun muassa seuraavia teknologioita, työkaluja ja ympäristöjä: AWS, GCP, Azure, Git, Ansible, Terraform, CloudFormation, Jenkins, Docker, VirtualBox, Vagrant, RHEL, CentOS, Windows Server, Powershell, Clojure, Bash, Python, Ruby, PostgreSQL+Patroni, SQL server, InfluxDB, ElasticSearch, MariaDB+Galera, Nginx, Tomcat, Grafana, Kibana Sensu ja Graylog.

Aloitat todennäköisesti tiimille saapuvien palvelupyyntöjen ratkaisijana, joissa oppisi tiimimme teknologioista ja ratkaisuista karttuu. Opit ajattelemaan ongelmanratkaisulähtöisesti niin, että huomaat nopeasti ratkovasi ongelmia, joiden vastausta et osannut aloittaessasi edes ajatella. Tulet varmasti kohtaamaan ongelmia ja teknologioita, joihin et ole aikaisemmin tutustunut. Tiimin seniorimpien avulla tulet oppimaan ja oivaltamaan niiden käytön ja kommervenkit.

Kun osaamisesi, ajattelutapasi ja aivonystyräsi ovat kehittyneet seuraavalle tasolle, aloitat todennäköisesti asiakasprojektissa yhdessä seniorimman tiimijäsenen kanssa. Projektissa osaamisesi pääsee karttumaan uudella tavalla palvelun rakentamisesta ja teknologiavalinnoista lähtien ja saat oppia muun muassa siitä, kuinka projekti rakennetaan vakaalle pohjalle alusta alkaen.

Mikäli kolme seuraavaa kriteeriä kohdallasi täyttyvät, jutellaan ehdottomasti lisää!

  1. Korkea motivaatio uuden oppimiseen, heittäytymiskykyä ja hyvä tiimityöhenkinen asenne. Rooli on tekninen ja opittavaa on paljon. Työtä tehdään yhdessä muiden solitalaisten, kumppaniyritysten ja asiakkaan työntekijöiden kanssa.
  2. Riittävä lähtötaso tehtävään. Sinulla voi olla esimerkiksi aiempaa kokemusta verkoista ja lan-tapahtumista. Saatat olla Linux-nörtti. Ehkä olet pyörittänyt pilvessä harkkatöitäsi tai sinulla on omia harrasteprojekteja AWS:ssä? Emme ole kiinnostuneita muodollisesta pätevyydestä vaan osaamisesta, joka on voinut tulla vapaa-ajalta, työpaikalta tai opinnoista. Kerro näistä lisää hakemuksessasi!
  3. Tietenkin toivomme, että haluaisit myös pidemmällä tähtäimellä oppia lisää pilvestä, infrasta, tietoturvasta ja arkkitehtuurien suunnittelusta asiakasprojekteissa. Tällä alalla mielenkiintoisia töitä piisaa ja pilviosaaminen on kysyttyä myös tulevaisuudessa.

Hae Solitalle Junior Cloud Service Specialistiksi vaikka yhdessä kaverisi kanssa

Kerro meille kuka olet ja millaisia asioita olet päässyt jo tekemään. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 25.2. Mukaan kannattaa liittää mahdollisuuksien mukaan opintorekisteriote sekä esimerkiksi linkki GitHub-profiiliin tai jos sinulla on jotain muuta näyttöä osaamisesta liittyen alustoihin, ylläpitopalveluihin tai pilveen. Voit myös vinkata tästä mahdollisuudesta kaverillesi, jos hänen profiilinsa osuu yllä oleviin kriteereihin!

Haluatko tietää lisää?

  • Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Business & People Lead Marikalta numerosta 044 5720 563 tai marika.saarnilinna@solita.fi.


Cloudin rekrystä vastaava Minna kertoo mielellään lisää Solitasta ja vastaa avoimiin kysymyksiin. Minnan tavoitat joko 040 843 6245, minna.luiro@solita.fi tai laittamalla viestiä LinkedIn:ssä.