Asteriskin Jäsenkysely 2020

  • 07.05.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Hei kaikki riskit ja riskinmieliset.  Lukuvuosi lähenee loppuaan ja vallitsevat olosuhteet maailmalla ovat riepotelleet opiskelijoita, niin opintojen kuin opiskelijaelämän vieton osalta. Lukuvuoden loppu merkitsee myös Asteriskin toiminnalle kesälomaa. Kesällä on hyvin aikaa kehittää itseään ja pyydämmekin nyt teitä auttamaan Asteriskia kehittymään, nimittäin Asteriskin Jäsenkysely 2020 on täällä. Kysely on auki välittömästi ja se pysyy auki aina toukokuun loppuun asti. Kysely käsittelee yhdistyksen toimintaa kuluneen lukuvuoden osalta ja toivommekin mahdollisimman monen vastaavan tähän. Kyselyn lopussa on mahdollista osallistua arvontaan sähköpostiosoitteen jättämällä.

Kyselyyn pääset tästä:
https://my.surveypal.com/Asteriskin-jasenkysely-2020

Hyvää kesää toivottaa,
Asteriskin hallitus