etä-varjopikkujoulu_banneri

Tervetuloa Etä-Varjopikkujouluhin!

  • 03.11.2020
  •  
  • 0 kommenttia

On taas syksy ja sehän tarkoittaa, että Asteriskilla on jälleen uusi syyskokous (ti 10.11. MUISTA ILMOITTAUTUA https://my.surveypal.com/Syyskokousilmo). Etteivät syyskokouksessa valittavat pestit tulisi kenellekään yllätyksenä, Asteriski järjestää Etä-Varjopikkujoulut (huomenna keskiviikkona 4.11. klo 18 alkaen Zoomissa), jossa istuvat hallituslaiset esittelevät tehtävänsä ja vastailevat poltteleviin kysymyksiin liittyen hallitus- tai toimihenkilötoimintaan.

Virallisten osuuksien jälkeen voimmekin yhdessä rauhoittua juomaan glögiä sekä arvostelemaan muiden tonttulakkeja. Luvassa on pienimuotoista etäohjelmaa sekä osallistujien halutessa myös pientä pelailua yhdessä jouluisin tunnelmin. Joten pakkaa omat glögit ja tonttulakit mukaan ja saavu huomenna viettämään tunnelmallista iltaa riskien kera 😉

TL; DR:
MITÄ? Etä-Varjopikkujoulut
MISSÄ? https://utu.zoom.us/j/64001673370
MILLOIN? 4.11. klo 18 alkaen
MITEN? Tonttulakki päässä
MIKSI? Koska joulu on taas…