Productivity Leapille Data Engineeriksi, Full-stack kehittäjäksi tai Data Scientistiksi

  • 04.08.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Moro! Kiinnostaako datateknologiat, full-stack ohjelmistokehitys tai vaikkapa koneoppiminen? Onko opinnot jo melko pitkällä (kandivaihe enimmäkseen valmiina ja dippavaiheen opinnot käynnissä) tai ehkä jo alan kokemustakin karttunut? Tai oletko jo valmistunut? Jos vastasit joo, niin meillä ois töitä tarjolla! Hyviä semmosia.

Data engineerin työkuvassa hallussa olisi hyvä olla ainakin SQL ja jokin raportointityökalu sekä perusosaaminen Pythonista ja/tai Scalasta. Plussaa Data Vault mallinnuksen osaamisesta sekä WhereScape ja/tai Solita ADE työvälineiden tuntemuksesta.

Ohjelmistokehityksessä on käytössä useita teknologioita ja olennaisinta onkin ohjelmistokehityksen periaatteiden osaaminen, jonkin teknologian osaaminen ja valmius opiskella uutta. Tällä hetkellä ohjelmointikielien tasolla laajimmin on käytössä Java ja Javascript. Projekteissa mm. integraatioita, backendia ja fronttia.

Data scientistin olisi hyvä hallita Pythonin ja/tai Scalan käyttö, Jupyter notebook ja tilastotieteen/koneoppimisen menetelmät. Plussaa pilvilaskennan ymmärtämisestä (AWS, Azure, Databricks).

Haemme 5-7 henkilöä mukaan uusiin projekteihin vakituiseen työsuhteeseen. Meillä onnistuu niin osa- kuin kokoaikainenkin työ, mistä päin maailmaa tahansa. Toimistot meiltä löytyy Joensuusta, Tampereelta, Turusta, Kuopiosta ja todennäköisesti pian myös Helsingistä, jos etätyöt eivät enää koronan jälkeen maistu.

Työntekijöitä on tällä hetkellä 39, organisaatio on todella matala eikä byrokratiaa käytännössä ole. Myös palkkaus on kannustavan bonusjärjestelmän ansiosta erittäin hyvä ja läpinäkyvä. Mistään ylisuorittamiseen ajavasta systeemistä ei kuitenkaan ole kyse, ja meillä panostetaan paljon myös koulutukseen ja kehittymiseen. Mistään isoista firmoista tuttua vuosittain käytettävissä olevaa tiettyä määrää koulutuspäiviä ei ole, vaan kouluttautuminen tapahtuu tarpeen mukaan.

Jos kiinnostuit, lisäkysymyksiä voi esittää Tero-Matti Kinaselle sähköpostitse
tero-matti.kinanen@productivityleap.com. Työhakemukset, ja myös kysymyksiä, voi laittaa sähköpostitse kari.natunen@productivityleap.com. Hakemukset mieluusti elokuun loppuun mennessä, mutta meillä on toki avoin haku auki myös läpi vuoden.