ATK-YTP:n varasijailmoittautuminen auki!

  • 06.10.2021
  •  
  • 0 kommenttia

ATK-YTP Oulun varasijailmoittautuminen on nyt auennut ja varasijoilta tuleville on tuplailmoittautumisten poiston jälkeen jo tarjolla yksi matkat sisältävä lippu ja yksi pelkän seminaarin sisältävä lippu!

Valitse minkä lipun olet valmis vastaanottamaan varasijalta. Varasijoilta otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos paikkoja vapautuu ATK-YTP:hen, varasijoista korkeimmalle laitetaan erikseen sähköpostia ja pyydetään kuittaamaan paikka vastaanotetuksi.

Varasijailmoittautuminen sulkeutuu 10.10. klo 23:45

https://q.surveypal.com/ATK-YTP-2021-varasijat

Huom! Jos et ole saanut vahvistusviestiä ATK-YTP:stä, mutta olet jo ilmoittautunut aikaisemmassa ATK-YTP -kyselyssä, niin laita sähköpostia Roosalle (rhvirt@utu.fi)