Vincitin Rising Star

  • 30.11.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Hae mukaan Vincitin Rising Star -ohjelmaan – haku on auki
15.11-31.12.2021!

Moikka sinä urasi alkutaipaleella oleva
ohjelmistokehittäjä!

Me Vincitillä kiikaroidaan nyt oikein urakalla tulevaisuuden staroja mukaan meidän uuteen Rising Star -ohjelmaan Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun ja Jyväskylään. Haku on suunnattu juuri sinulle, joka olet valmis siirtymään täysiaikaisesti työelämään ohjelmistokehittäjänä. Räätälöimme sisäisessä koulutusorganisaatiosamme, Univincityssä, mestari–kisälli-pedagogiikkaa hyödyntäen juuri sinulle sopivan kehittymispolun niin, että X ajan kuluttua olet kehittäjämarkkinoiden kuumaa kamaa. Samalla kun pääset kerryttämään työkokemusta oikeista asiakasprojekteista, me pidämme huolta siitä, että kehittymisesi etenee suuntaan, joka tukee toiveitasi tulevaisuuden suhteen. Liksaa maksamme 2300–3000 €/kk kokemuksestasi riippuen.
Palkkapussin lisäksi pääset hyödyntämään Vincitin kattavaa etupakettia.

Tsekkaa lisätietoja ohjelmasta ja siihen mukaan pääsemisestä osoitteessa:
https://vincit.fi/risingstar/