Leffailta: Top Gun

  • 25.05.2022
  •  
  • 0 kommenttia

In English below

Mitäs sitä tekisi tiistai-iltana 31.5.? No kannattaa lompsia Asteriskin toimistolle leffaa katsomaan! Klo 18 käyntiin pärähtää Top Gun. Lisäksi torstaina 2.6. on mahdollisuus katsoa Top Gun: Maverick yhdessä Mavericks softwaren kanssa täysin ilmaiseksi. Lipun sinne lunastat täältä sikäli mikäli niitä on vielä jäljellä.

TL;DR
MITÄ? Top Gun
MILLON? Tiistaina 31.5. klo 18
MISSÄ? Asteriskin toimistolla, Vesilinnantie 5
MITÄ MAKSAA? No ei mitää!
HUOM. OSM (omat snaccsit mukaan)


Movie night: Top Gun

What would you do on Tuesday night, May 31st? Well, you should go to Asteriski’s office to watch a movie! At 6 PM the movie Top Gun starts. In addition, on Thursday, June 2nd there’s a chance to watch Top Gun: Maverick in conjunction with Mavericks Software completely free. You can redeem a ticket here if there are any left.

TL;DR
WHAT? Top Gun
WHEN? Tuesday, May 31st at 6 PM
WHERE? Asteriski’s office, Vesilinnantie 5
HOW MUCH? Nothing at all!
NB. BYOS (bring your own snaccs)