Alumnikerhon valmistujaissauna ensi viikolla!

  • 11.06.2022
  •  
  • 0 kommenttia

Muistutuksena, että ensi perjantaina (17.6.) järjestetään ensimmäinen Alumnikerhon valmistujaissauna TYYn saunalla. Mikäli olet valmistunut TKT:lta kandiksi tai maisteriksi lv. 2019-2020 tai sen jälkeen, olet tervetullut saunalle klo 17.30. Mikäli olet alumni, mutta et täytä näitä ehtoja, olet tervetullut saunalle klo 18.00.

Ensimmäistä valmistujaissaunaa on sponsoroimassa Lyyti, joka on luvannut tarjota valmistuneille lasilliset kuohuvaa (kannattaa saapua paikalle klo 17.30). Lyyti on myös luvannut pitää illan aikana pienen ohjelmanumeron, joka “ei oo pelkkä yritysesittely”. Voit lukea Lyytistä lisää täällä.

Muuten saunalle kannattaa ottaa oma pullo, pyyhe ja uikkarit mukaan (mikäli mielii saunomaan).

TL;DR
Mitä? Alumnikerhon valmistujaissauna
Missä? TYYn saunalla!
Milloin? Pe 17.6. (klo 17.30 jos olet valmistunut lv. 2019-2020 tai sen jälkeen kandiksi/maisteriksi. Muille alumneille klo 18.00)
Miksi? Koska ihmiset valmistuu!!