Ilmiömäiset afterit!

  • 19.07.2022
  •  
  • 0 kommenttia

Tulevana perjantaina taas mennään. Vuorossa on kesän neljännet afterit ja ne pidetään ILMIÖ festareilla!

”Luvassa on ILMIÖlle ominaiseen tapaan huippukattaus vaihtoehtomusiikkia ja monitaidetta.”
ILMIÖ järjestetään Rettigin sisäpihalla, sekä Brinkkalan sisäpihalla, festari on ILMAINEN. Esiintyjiä riittää joka lähtöön ja tarkemman kattauksen löydät ILMIÖn nettisivuilta. Myös Löytö kuuluu festarin alueeseen, joten halutessaan sinnekin pääsee istuskelemaan. Löydön terassilla on myös ohjelmaa tarjolla!

Festivaalialueelle ei saa viedä omia juomia, ja sisäänkäynnillä suoritetaan turvatarkistus. Tyhjän 0,5l muovipullon saa viedä, alueelta löytyy vesipisteitä joissa pullon voi täyttää. Koska kyseessä on festivaali, osallistujia löytyy joka lähtöön jos festareilla kohtaa epäasiallista käytöstä, tukea saa alueella kiertäviltä järjestyksenvalvojilta tai festivaalin henkilökunnalta. Lisätietoa ILMIÖn nettisivuilta.

Aloitetaan Festariexcuafterit Vanhan suurtorilla olevan sisäänkäynnin läheisyydestä noin kello 18.
Koska sisäänpääsy on ILMAINEN, saavu paikalle ajoissa varmistaaksesi että pääset sisään!It’s time for the fourth afterwork of the summer this Friday. It will be held at ILMIÖ festival!

”There will be top coverage of alternative music and multiarts, as is characteristic of ILMIÖ.”
ILMIÖ will take place in the courtyard of Rettig, as well as in the courtyard of Brinkkala, the festival is FREE. There is something for everyone, the precise program can be found from ILMIÖs website. Löytö is also part of the festival area, so if you prefer sitting down in a bar you can go enjoy Löytö. There is also festival programs happening on the Löytö terrace.

You are not allowed to bring your own drinks into the festival area, and a security check is carried out at the entrance. You can take an empty 0.5l plastic bottle, there are water point in the area where you can fill the bottle. Since it is a festival, there will be a lot of participants. If you encounter inappropriate behaviour at the festival, you can get support from the security guards roaming around the area or from the festival staff. More information from ILMIÖ’s website.

Let’s start the Festariexcuafters near the entrance at Vanha Suurtori around 6 pm. Since the entrance is FREE, get there early to guarantee that you get in!