Hybridin kesäpiknik 4.8. ja Kesäyöyliopisto vol. 2!

  • 26.07.2022
  •  
  • 0 kommenttia

Lukuvuoden alkuun on vielä niin kamalan pitkä aika, joten mikä olisikaan parempaa kuin nauttia poikkitieteellisestä seurasta Hybridin kesäpiknikillä! Piknik järjestetään Vartiovuorenpuistossa torstaina 4.8. klo 18 alkaen.

Laita haalarit jalkaan ja ota halutessasi mukaan myös sopiva istuinalusta, omia eväitä ja OPM. Piknikillä on mahdollisuus pelata beer pongia ja lautapelejä. Mukaan voi ottaa myös laulukirjan jos sellaisen omistaa, sillä piknikillä on joskus saatettu luikauttaa sitsilaulu jos toinenkin.

Piknik toimii samalla etkoina, nimittäin Kesäyöyliopisto-bileet vol. 2 järjestetään Night Club Vegasissa klo 22 alkaen! Tuttuun tapaan sisäänpääsy on maksuton ja nopeimmille on luvassa haalarimerkki.

Piknikille kannattaa saapua Hämeenkadun ja Uudenmaankadun kulmasta, sillä sijoitumme vanhan tähtitornin lähistölle. Nähdään Vartsalla!

TL;DR:
MITÄ? Hybridin kesäpiknik ja Kesäyöyliopisto vol. 2-bileet
MISSÄ? Vartiovuorenpuisto ja Vegas
MILLOIN? Torstaina 4.8.2022 klo 18 alkaen
MITÄ MAKSAA? Kesäpiknik ja Kesäyöyliopisto-bileet ovat ilmaisia!


Hybridi’s Summer Picnic 4.8. & Summer Night University vol. 2

It’s still such a long time before the start of the semester, so what could be better than enjoying interdisciplinary company at Hybridi’s summer picnic! The picnic will be held in Vartiovuori park on Thursday, August 4th, from 6pm.

Put on your overalls and, if you wish, bring a seat pad, your own snacks & beverages of choice! At the picnic, you can play beer pong and board games. Also, if you have one, bring your songbook, since there might be a sing-along or two of your favorite sitz songs.

The picnic also serves as a pre-party for Summer Night University vol.2 -party, which is held in Vegas Night Club, from 10pm. Once again free entry for all and a overall badge for the fastest ones!

The picnic will take place near the old observatory. See you at Vartsa!

TL;DR:
WHAT? Hybridi’s summer picnic and Summer Night University vol.2 party
WHERE? Vartiovuori park and Vegas
WHEN? 4th of August, starting at 6pm.
HOW MUCH? Both events are free of charge!