Muistutus: Synergiatoimikunnan ensimmäinen kokous tänään 15.4. klo 16:00 Agoran mikroluokassa K124B.

  • 15.04.2019
  •  
  • 0 kommenttia

”30:NNES SYNERGIA TULEE TÄNÄ VUONNA!

Kyllä, luit oikein. Synergia täyttää tänä vuonna 30 ja ainejärjestösi on mukana järjestämässä sitä! Jos tapahtuma on sulle ennestään tuttu, skrollaa viestin loppuun ja lue, mihin tämä huikea tapahtuma voisi tarvita juuri sua. Jos taas sana Synergia on täysin vieras, tässä lyhyesti:

Synergia on Turun IT-alan ainejärjestöjen yhdessä järjestämä yksipäiväinen seminaaritapahtuma, joka pitää sisällään alan asiantuntijoiden pitämiä luentoja, illalla pidettävät jatkobileet sekä tietenkin sitä kallisarvoista verkostoitumista. Jokaisella Synergialla on jokin teema, jonka mukaisesti tapahtuma rakennetaan, ja koska kyseessä on nyt juhlavuosi, teema sekä itse tapahtuma tullaan päättämään ja laatimaan pitäen se mielessä. Messissä ovat vuonna 2019 Asteriski ry, Digit ry, TuKYData ry, DaTe rf sekä Infå rf.

Synergia tullaan järjestämään syksyllä 2019 loka-marraskuussa, mutta koska tällaiset tapahtumathan eivät ihan sormia napauttamalla synny, perustetaan tapahtumalle toimikunta ihan näillä näppäimillä. Kuten jo kerrottiin, ainejärjestösi on mukana, joten miksi et sinäkin? Toimikuntaan tarvitaan nohevia tyyppejä monenlaiseen hommaan ja messissä olemisesta jää käteen myös monenlaista kivaa.

Millaisia hommia toimikunnalla muun muassa olisi:
-tilojen kartoitus sekä varaus
-budjetin laatiminen ja varojen hoito
-yritysyhteistyö: puhujien hankkiminen, varainhankinta
-jatkojen järjestäminen
-nettisivujen laatiminen
-grafiikan tuotto
-markkinointi ja tiedotus

Mitäs sulle jäis käteen, jos lähtisit messin:
-kokemusta ison tapahtuman järjestämisestä
-kokemusta tiimityöskentelystä
-laajemmat verkostot
-mahdollinen työpaikka (a real possibility)
-ylpeys hyvästä duunista ja jotain näytettävää vaikkapa tuleville työnantajille
-onnistuneen tapahtuman jälkeinen hyvä fiilis ja tietty virkistäytyminen 😉
(-krapula, jos osallistuu lemminkäisenkierrokseen)

Tässä oli vain muutama sananen tapahtumasta, lisäkyssäreillä kannattaa lähestyä oman ainejärjestön (tai vaikkapa toisenkin järjestäjäjärjestön) hallitusta! Jos taas kiinnostuit heti mukaan tulemisesta, nykäise hihasta/hihkaise/laita viestiä jollekin hallituslaiselle. Aikaa ilmoittaa kiinnostus on 14.05. saakka, mutta toimikunnan perustamiskokoukseen voi myös tulla suoraan paikalle. Synergiatoimikunta 2019 begin launch.

Synergiatoimikunnan perustamiskokous pidetään maanantaina 15.4. Agoran kellarikerroksessa mikroluokassa K124B kello 16:00, tervetuloa!

Aiempien vuosien nettisivuja voi tarkastella osoitteessa http://www.synergiaturku.fi/ (pitäen mielessä et vink vink tänä vuonna on juhlavuosi)

Ystävällisin terveisin
Valtter Karppinen
Varapuheenjohtaja, Asteriski ry
vpj-asteriski@utu.fi”