Wapun viikkotiedote – Riskiwappu alkaa!

  • 15.04.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Tällä viikolla se wappu vihdoin alkaa. Keskiviikkona pääsemme sitsien ja bileiden johdattelemana viettämään kevään parasta aikaa – wappua. Tässä tämän viikon wapputapahtumat:

Keskiviikko 17.4.

Vappusitsit @ Kirkkotie

Hybridi järjestää jäsenjärjestöjen jäsenilleen vappuisat vappusitsit. Sitseille ilmoittautuminen on jo päättynyt, mutta ei hätää! Wapun pääset aloittamaan toimistoetkoilla!

Toimistoetkot @ Tsto

Jos sitsien ilmo meni ohi, ota wapputunnelmaan vauhtia yhdessä teekkarikämppistemme kanssa yhteisillä toimistoetkoilla rakkaalla toimistollamme klo 17.00 alkaen!

Wapunaloitusbileet @ Vegas

Hyvän wapputunnelman toimistoetkoilla saavuttaneena on hyvä lähteä yhdessä aloittamaan wappu virallisesti Wapunaloitusbileissä Vegasissa klo 22.00. Wappu on täällä!

Torstai 18.4.

Kääliösitsit @ Osakuntasali

Näille perinteisille sitseille suuntaa moni riski. Muistakaa pitää, jos nyt ei järki niin ainakin se kypärä päässä! Ilmoittautuminen on päättynyt ja näihin täysille sitseille pääsivät vain tarpeeksi nopeat ja innoikkaat riskit.

Lauantai 20.4.

Viini- & jyystöilta @ Tsto

Mikäs sen parempi tapa viettää niin wappua kuin pääsiäistä kuin maistelemalla hyviä viinejä ja ihania juustoja jynkyn tahdissa. Kiitos niceKerhon, tämä on mahdollisa Agoran kellarissa tänä lauantaina klo 16.00 alkaen. Lauantaina Teekkariwappu järjestää myös muitakin kerhoja, ota niistäkin selvää!

Sunnuntai 21.4.

LotR-maraton @ K124B

Agoran mikroluokassa K124B nautitaan wapun eksoottisimmasta ja jännittävimmästä maratonista, kun katsomme Peter Jacksonin ohjaaman J. R. R. Tolkieninfantasiamaailmaan perustuvan trilogian lyhentämättömänä! Paikalla saattaa olla pientä tarjoilua, mutta pidäthän huolen suuremmista verensokerin ja nesteytyksen tarpeistasi, ettei maratonisi keskeydy ikävästi. Jos aikataulusi ei riitä täyteen maratoniin, voi aina suorittaa vaikka kolmasosamaratonin. Levynvaihtotauot ovat noin klo 14.20 ja 18.10.

Eikö nämä tapahtumat riitä?

Lisää wapputapahtumia löydät myös teekkariystäviemme Turun Teekkariwapusta Facebookista tai nettisivuilta.

Riskiwappua voit seurata myös Asteriskin nettisivuilla sekä Facebookista.

NYT WAPUTTAA!