ATK-yhteistoimintaristeily

  • 08.05.2019
  •  
  • 0 kommenttia

In English below!
Koko vuoden päräyttävin risteily on taas täällä!

Tietotekniikan opiskelijoiden liiton jäsenjärjestöjen jäsenten yhteinen ATK-yhteistoimintaristeily järjestetään 27.-28.7. (lauantai-sunnuntai). Risteily kokoaa yhteen tietotekniikan opiskelijoita ympäri Suomen, etkä sä voi keksiä tätä parempaa tekemistä! Tapahtuma on kosteampi kuin Itämeri, fyysisempi kuin maraton ja hauskempi kuin kaikki rapuvitsit yhteensä.

Tänäkin vuonna risteily suuntaan pääkaupungistamme Helsingistä kohta Viroa. Laiva lähtee satamasta lauantaina klo 18.30 (paikalla oltava vähintään tuntia ennen!) ja takaisin ollaan sunnuntaina klo 14.30. 

Hintaa tälle ilottelulle on vain 41 €. Tähän sisältyy hyttipaikka (4 hengen hyttejä), buffet-illallinen ja tapahtuman virallinen haalarimerkki.

Alahan kuule kerätä omaa kööriäsi koolle ja pysy kuulolla, sillä ilmottautumine aukeaa keskiviikkona 15.5. klo 12. Ilmoittautuminen tapahtuu formsin kautta, linkki tulee maililla ja julkaistaan Facebook-tapahtumassa.
Risteilyn Facebook-tapahtuma löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/events/419697012190831/


We welcome you to join again to the best IT-cruise of the year!
IT-students association is organising for its member organisations a cruis to Tallinn 27.-28.7. (saturday-Sunday). The cruise gathers IT students from all around Finland. Like you would have anything better to do?

This year like the years before the cruise sets sails from our capital Helsinki to Estonia. The ship leaves at 18:30 on Saturday (you must be at the harbor at least one hour before!) and will come back at 14:30 on Sunday.

The cruise costs only 41€ per person and with it you get a place in a four person cabin, buffet dinner and the official overall patch of the event 
So gather your crew and join us! The registeration opens on Wednesday 15.5. We will send the information for the  registration later.

The cruises official event in facebook can be found here: https://www.facebook.com/events/419697012190831/