Hybridin haalarikellunta 4.7.

  • 27.06.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Hybridin legendaariset haalarikellunnat järjestetään jo viidettä kertaa!

Harmittaako, kun kesällä ei pääse opiskelijatapahtumiin? Ovatko haalarisi jääneet likaisiksi kaikista vuoden tapahtumista? Ei hätää! Hybridin haalarikellunta on jälleen täällä!

Nyt saa vetää haalarit jalkaan ja tavata opiskelijatoverit, kun Uittamon rannassa torstaina 4.7. klo 16 alkaen pulikoidaan haalarit jalassa. (Haalareitahan ei tunnetusti pestä muutoin kuin kykkimällä itse niiden sisällä)

Rannalla on myös mahdollisuus saunoa ja pelailla rantapelejä sekä beerpongia. Tapahtuma kustantaa vain 3e ja illalla jatketaan pääsymaksutta Vegasiin Kesäyöyliopisto-bileisiin pistämään todelliset Ruisrock-viikonloppuetkot käyntiin.

MITÄ? Haalarikellunta & Kesäyöyliopisto-bileet
MISSÄ? Uittamon uimaranta ja Vegas Night Club
MILLOIN? torstaina 4.7.2018
PALJON? 3€/0€ (Haalarikellunta/Kesäyöyliopisto-bileet)

https://www.facebook.com/events/2363334700551929/

________________________________________________________

Hybridi organizes a summer event “Haalarikellunta – Overalls Floating” to fill the student party gap that has been developed after Vappu.

So what to do? Put on your overalls and come to meet your old and new friends at Uittamo on 4th July beginning at 4 pm. You don’t need other swimming suit but the overalls (and this is one good opportunity to wash them, since you aren’t allowed to wash them separately) 😉

Possibilities also for sauna, beach games and beer pong. Afterparty in Vegas Night Club (remember to bring your ID) with the name “Summer Night University”. All this costs just 3€. Be there!

WHAAT? Overalls floating and Summer Night University party
WHERE? Uittamo Beach (Rykmentintie 51) and Vegas Night Club
WHEN? Thursday 4th July 2018
HOW MUCH? 3€/0€ (Overalls Floating/Summer Night University)

https://www.facebook.com/events/2363334700551929/