Asteriskin Afterworkit 12.7. Koulussa

Asteriskin Afterwork Vol 3. – YLIHUOMENNA

  • 10.07.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Joku kesälintu lauloi, että osaa hellitään kesälomilla osan vielä painaessa duunia päivästä riippumatta. Kuulemma ruissikin oli ja meni ja helteetkin junnaa jossain nurkan takana. Noh oli sitten statuksesi töiden suhteen mikä tahansa ja tuli taivaalta sitten vettä, auringonsäteitä tai vaikka banaaneja, kokoontukaamme kaikki perjantaina 12.7. klo 18 Panimoravintola Kouluun!

Mukana Afterworkeissä on Asteriskin alumnikerho sekä VSTKY eli Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys. Alumneja löytyy siis perjantaina kerrakseen, joten tulettehan nuoremmatkin sukupolvet paikalle, jotta saadaan kirjava joukko riskejä ja riskimielisiä starttaamaan viikonloppu!

Nähdään perjantaina!