Jäsenkysely sulkeutuu huomenna 31.7. – vastaa nyt!

  • 30.07.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Hello there!

Olethan muistanut vastata Asteriskin jäsenkyselyyn? Jollet vielä ole, ehdit vielä niin tehdä ennen kuin kuukausi vaihtuu! Kipin kapin vaikuttamaan!

Allekirjoittanut lupaa henkilökohtaisesti halata jokaista joka vastaa kyselyyn. Halin voi lunastaa ottamalla kuvan kyselyn päätyttyä (esimerkki alla) ja näyttämällä sitä mulle. Anonymiteetin säilyttämiseksi suojaathan kuvasta kellonajat<3

Ja oikeata porkkanaa on myös luvassa: Nimensä kyselyyn jättäneiden kesken arvotaan yksi Asteriskin jäsenpinssi! (Huom. Jos voittaja ei ole jäsen tai hänellä on jo pinssi, saa hän valita tilalle jonkin muun kannatustuotteen)


Jäsenkyselyyn vastaamalla vaikutat mm. seuraaviin asioihin:
– Järjestösi tapahtumien laatuun ja sisältöön
– Järjestösi tilojen toimivuuteen
– Järjestösi jäsenetuihin
– Järjestösi edunvalvonnan laatuun
– Järjestösi tiedotukseen

Muistathan, että yllämainittuihin pystyy vaikuttamaan koska tahansa osallistumalla yhdistystoimintaan (kerron mielelläni lisää, jos kiinnostuit). Hallituksen tavoittaa lisäksi kokouksissa, sähköpostilla asteriski[ät]utu.fi, Asteriskin Discord-palvelimen palautekanava -kanavalla sekä nettisivujen palautelomakkeen kautta!

PS. Otan mielelläni palautetta myös henkilökohtaisesti vastaan, joten rohkeasti vaan nykimään hihasta tai heittämään viestiä!

Syksyä jo jänskättäen,
Puheenjohtajanne Veera Paananen
pj-asteriski[ät]utu.fi

Asteriskin jäsenkysely 2019
Esimerkki kuvasta, jolla lunastat halin!<3