Alumnikerhon Piknik-risteily - ilmoiitaudu nyt

Alumnikerhon piknik-risteily 24.8. – ilmo auki!

  • 08.08.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Asteriskin Alumnikerho on päättänyt aloittaa tulevan lukuvuoden vauhdikkaasti ja järjestää piknik-risteilyn lauantaina 24.8. Tallink Siljalla. Risteily lähtee aamulla kello 8.20 Tallink Siljan terminaalista ja saapuu takaisin 19.15. Risteilyn jälkeen suunnistamme porukalla Q-talolle, jossa uudet opiskelijat viettävät perinteistä Varaslähtöä. Risteily on tarkoitettu Asteriskin alumnikerhon jäsenille. Asteriskin jäsenyys tulee olla voimassa (maksettuna vuodelle 2019) risteilylle lähdettäessä. 

Tämän hetkisten hintatietojen mukaan risteilyn hinta on 15 € per henkilö ja tämä maksetaan Asteriskin tilille (maksuohjeet myöhemmin risteilyn toteutumisen puitteissa). Hintaan sisältyy kansipaikat Turku-Maarianhamina-Turku. Mahdolliset ruokailut ovat omakustanteisia laivalla, niitä voi kuitenkin ostaa vielä satamasta ennen lähtöä (esimerkiksi aamiainen tai buffet). Laivalta löytyy myös monia ravintoloita, joista jokainen varmasti löytää vatsan täytettä. Lähtijät voivat myös yhdessä koordinoida yhteisruokailun. 

Paluumatkalle alumnikerho varaa yhden hytin, jonne kaikki saavat säiliö tavaransa ja ostoksensa.

Risteilylle ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä ja ilmo on auki 14.8. asti. HUOM! *Ilmoittautuminen on sitova!* Ainoastaan, jos risteilylle ilmoittautuu alle kahdeksan henkilöä, risteily perutaan eivätkä ilmoittautuneet ole korvausvelvollisia siinä tilanteessa. 

Ilmoittaudu täältä!

TL;DR
Mikä? Alumnikerhon piknik-risteily
Millo? 24.8. klo 8.20 – 19.15
Paljo? Vaan 15 €/hlö, sis. kansipaikat
Ilmo? (linkki) 14.8. asti, ilmo sitova!
Miks? Koska Varaslähtö ja uudet piltit illal!
Muuta? Risteily järjestetään, jos osallistuja vähintään 8.

Risteily terveisin,
Mikko Jaakola (mjjaak[ät]utu.fi)
Alumnikerhovastaava