Asteriski viikko 11 ja mailikooste

  • 08.03.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Olethan muistanut ilmoittautua faijasitseille?

Asteriski ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 15.3. klo 16 alkaen Kampuskappelissa (Rehtorinpellonkatu 4 C 1. krs). Huomioittehan, että tila on täysin alkoholiton.

Hybridin edunvalvontasauna järjestetään 10.3. TYYn saunalla klo 17.30 eteenpäin. Paikalla on sekä TYYn asiantuntijoita että hallituslaisia keskustelemassa ja toivomme keskustelua tekniikan koulutuksen organisointiin ja mahdollisiin tiedekuntamuutoksiin liittyen vielä teidän kaikkien kanssa kasvotusten. Iltaa voi jatkaa rennosti saunoen, luvassa myös pientä purtavaa! Kaikki edunvalvonnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita. 

Tiistai 10.3.

Hybridin edunvalvontasauna klo 17.30 – 22 @ TYYn sauna

Ruutukerho / TV-corner klo 18 @ Toimisto

Torstai 12.3.

Hallituspäivystys Toimistolla / Board member at the Office klo 10 – 12 (Ville)

Perjantai 13.3.

Hallituksen kokous / Board meeting klo 17 @ Toimisto

Alumnikerhon Afterwork klo 18 – 22 @ Bar Toimisto

Sunnuntai 15.3.

Liikuntavuoro / Sports klo 13 – 15 @ Educarium

Kevätkokous klo 16 @ Kampuskappeli

————————————————————————————————————

Kutsu teekurssille

Tule vapaaehtoiseksi MLL:n tukihenkilötoimintaan!

Tietokantakehittäjä -rekry

————————————————————————————————————

Kutsu teekurssille

Arvoisat osakuntalaiset, opiskelijat ja muut teestä kiinnostuneet,

SHO:n Teekerho järjestää jälleen Teen alkeet / Johdatus teehen / Tea4Dummies -teeillan sunnuntaina 15.3. kello 16.00 alkaen. Teeilta toimii johdatuksena teen maailmaan ja hyvänä kertauksena kaikille teestä jo innostuneille. Tutustumme tapahtumassa erilaisiin teelaatuihin, opimme ja harjoittelemme niiden valmistusta sekä tietenkin juomme useita erilaisia teelaatuja.

Teeilta sopii hyvin vasta teehen tutustuneelle, mutta myös jo teetä enemmän maistelleelle.

Ystävällisin terveisin
Lordi Grey JiiPee
teemestari@sho.fi
044 3845399

MITÄ: Teen alkeet
MISSÄ: Karhunpesä, Yo-talo B:n osakuntatilat, rehtorinpellonkatu 4 B
MILLOIN: sunnuntai 15.3. kello 16.00-18.00
HINTA: SHO:n jäsen 10 euroa, opiskelija/työttömät 15 euroa, muut 20 euroa
MIKSI: Koska tee on hyvää, ja siihen tutustuminen on parasta seurassa.
ILMO: Osoitteeseen teemestari@sho.fi perjantaiksi 13.3. mennessä (myöhäisempään ilmoittautumiseen 5 euron lisämaksu). Kerätyt henkilötiedot käytetään vain tähän tapahtumaan valmistautumiseen ja tuhotaan tapahtuman jälkeen.
Lisää tietoa:https://www.facebook.com/events/1508456965988272/

————————————————————————————————————

Tule vapaaehtoiseksi MLL:n tukihenkilötoimintaan!

Oletko miettinyt vapaaehtoistyön tekemistä opintojen tai työn ohella? MLL:n Varsinais-Suomen piiri tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä ja järjestää tänä keväänä kaksi koulutusta uusille vapaaehtoisille. Vapaaehtoiseksi ovat tervetulleita kaikki lasten ja perheiden hyvinvoinnista kiinnostuneet. MLL ei voisi toimia ilman vapaaehtoisia! Myös vapaaehtoinen itse saa paljon irti vapaaehtoistyöstään. Toisen pyyteettömästä auttamisesta saa valtavasti iloa ja vapaaehtoistyö on hyvä lisä CV:hen, varsinkin jos työkokemusta on kertynyt vasta vähän. Monilla aloilla vapaaehtoistyötä arvostetaan suuresti, ja MLL:n vapaaehtoisena toimiminen on hyvä, konkreettinen osoitus vuorovaikutustaidoista ja erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Vapaaehtoistoiminnasta voi myös joissain tapauksissa saada opintopisteitä! Vapaaehtoisena saat lisäksi MLL:n ammattilaisten ja yhteisön tuen, mahdollisuuden verkostojen ja uusien ystävyyssuhteiden luomiseen sekä näköalapaikan MLL:n toimintaan.


Tukihenkilöksi lapselle tai perheelle

Etsimme uusia kaveritukihenkilöitä lapsille ja nuorille, jotka kaipaavat elämäänsä turvallista aikuista, jonka kanssa harrastaa, jutella ja jakaa arjen iloja ja suruja sekä perhekummeja perheille, joiden tukiverkosto kaipaa vahvistusta. Tukihenkilöiksi kaivataan kaikenikäisiä aikuisia, joilla on mahdollisuus sitoutua tapaamaan tuettavaa lasta, nuorta tai perhettä noin kaksi kertaa kuukaudessa vuoden ajan arkisen yhdessäolon ja yhteisen tekemisen merkeissä. MLL:n tukihenkilönä aikaa kuluu keskimäärin vain 6 tuntia kuukaudessa, mutta antamallasi ajalla voi olla lapselle tai nuorelle todella suuri merkitys!

Uusille vapaaehtoisille järjestetään koulutus Turussa 24.3.–2.4.2020. Neljästä arki-illasta koostuvan, maksuttoman tukihenkilökoulutuksen käyneet saavat valmiuden toimia kaverina 6–17-vuotiaalle lapselle/nuorelle tai perhekummina lapsiperheelle. Lisätiedot koulutuksesta ja ilmoittautuminen koulutukseen Olet tärkeä -sivustolla: https://www.olettarkea.fi/kalenteri/tukihenkilotoiminnan-koulutus-maaliskuu-turku/


Ystäväksi maahanmuuttajaäidille

Etsimme uusia vapaaehtoisia myös Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan. Toiminnan tarkoituksena on saada uusia ystäviä erilaisista kulttuureista, tukea maahanmuuttajanaisten kotoutumista ja suomen kielen oppimista, löytää uutta ja mukavaa tekemistä, lisätä arkipäivän aktiivisuutta ja osallisuutta ja sitä kautta ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Parhaimmillaan toiminnan kautta voi saada elinikäisen ystävän – tai vaikka useamman, koska toimintaan kuuluu paljon myös yhteisiä illanviettoja ja retkiä. Toimintaan mukaan lähtevillä vapaaehtoisilla ei tarvitse olla omia lapsia.

Seuraava Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan perehdys järjestetään Turussa 31.3. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Olet tärkeä -sivustolla: https://www.olettarkea.fi/kalenteri/ystavaksi-maahanmuuttajaaidille-perehdytys-maaliskuu-turku/

Lähde itse vapaaehtoiseksi tai vinkkaa tutulle!

————————————————————————————————————

Tietokantakehittäjä -rekry

Määräaikainen työsuhde projektiin (1 vuosi)

Tietokantakehittäjä (analyyttisten tietokantojen asiantuntija)

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Tietopalvelut-yksikkö (https://auria.fi/tietopalvelu) tarjoaa tutkijoille ja yrityksille yksilötason potilastietoa tieteelliseen tutkimukseen, tietojohtamiseen, hoitoprosessin ohjaukseen, kehitystyöhön ja laadunvalvontaan. Lisäksi se tarjoaa asiantuntijapalveluita lähdeaineiston määrittelyssä, kokoamisessa ja tietojen analysoinnissa ja visualisoinnissa. Tietopalvelun tavoitteena on tukea tutkimustyötä ja edistää tiedolla johtamista koko TYKSin erityisvastuualueella.

Työnkuva: Tietorakenteiden ja tietovirtojen suunnittelu ja toteutus, ETL, tietokantojen ylläpito, indeksointi, datan tulkinta, harmonisointi, laadun seuranta ja dokumentointi sekä datakatalogin kehittäminen ja ylläpito. Työ sisältää myös datan sisällön tulkintaa ja dokumentointia datan tuottajien eli lääkärien ja hoitajien kanssa. Työssä pääset myös suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia tietorakenteita, jotka tukevat analyytikkojen työtä entistä tehokkaammin. Työ tarjoaa mahdollisuudet joustavaan työskentelyyn parhailla avoimen lähdekoodin välineillä sekä näköalapaikan terveystietojen hyödyntämiseen tieteellisessä tutkimuksessa. Työ on itsenäistä, sosiaalista ja mahdollista tarvittaessa myös etätyönä.

Vaatimukset:

– Vankka kokemus tietokantojen käytöstä, tietorakenteiden ymmärtäminen ja hyvät ohjelmointitaidot

– Kyky keskustella ja toimia monenlaisten ammattiryhmien kuten lääkärien, sairaanhoitajien, tutkijoiden, terveydenhuollon johtajien ja viranomaisten kanssa hyvässä yhteistyössä

– Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

– Soveltuvat tekniikan, luonnontieteiden tai terveysalan opinnot katsotaan eduksi

– Kiinnostuneisuus avoimen ja vapaan lähdekoodin menetelmiin katsotaan eduksi

– Pentaho Data Integration -työkalun sekä R-kielen osaaminen katsotaan eduksi

Pyydämme lähettämään CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen pikapuoliin Arho Virkille (arho.virkki@tyks.fi) ja hän vastaa myös mahdollisiin kysymyksiin työstä.

Yhteydenotot: Arho Virkki, Tietopalvelujohtaja, TYKS. +358 50 326 2869, arho.virkki@tyks.fi