Tuutorien lisähaku syksylle 2020

  • 12.06.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Turun yliopisto on päättänyt tuplata tietojenkäsittelytieteiden aloituspaikat, ja tästä syystä tiedekunnan opiskelijatuutoreita tarvitaan kuusi lisää. Tule siis mukaan auttamaan uutta runsasta pilttijoukkoa sopeutumaan yliopistomaailmaan koronan keskellä ja HAE TUUTORIKSI! Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Asteriski ry järjestää tämän lisähaun ja esittää tuutorihakijoita tiedekunnalle, joka tekee lopullisen päätöksen.

Tiedekunnan opiskelijatuutorina toimimisesta saa kaksi opintopistettä ja 105 euron palkkion. Edellytyksenä niiden saamiselle on osallistuminen kaikkiin koulutuksiin, kirjallisen suunnitelman ja raportin palauttaminen ja vähintään kymmenen pienryhmätapaamisen järjestäminen syys-lokakuussa. Lisätietoja tiedekunnan opiskelijatuutorina toimimisesta löydät täältä:
https://intranet.utu.fi/index/opiskelijatuutorointi/Sivut/default.aspx

Tiedekunnan opiskelijatuutoreita valittaessa etusijalla ovat tietojenkäsittelytieteiden pääaineopiskelijat. Tämä ei kuitenkaan estä muitakin tietojenkäsittelytieteitä opiskelevia hakemaan tuutoriksi.

Koska asialla on kiire, haku on avoinna ainoastaan tiistaihin 16.6. asti eli hae siis heti!

HAE TÄÄLTÄ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpOo1r84nBq444kwSi_HzA7srHlyTgwnGTq-Vqi8XfZm9M0A/viewform?usp=pp_url