Asteriskin kesän afterworkit!

  • 13.06.2020
  •  
  • 0 kommenttia

Koronainen kesä on saapunut ja moni on palannut työlaitumille, lomautuksille tai lomille. Mikä olisikaan tällöin parempaa kuin kylmä ja huurteinen Corona tai Pepsi? Nou hätä! Tätä on tarjolla (joskin omakustanteisesti) Asteriskin kesän aftereilla! Tämän kesän afterien päiviksi ovat valikoituneet: perjantait 26.6., 10.7., 24.7. ja 7.8.

               Ensimmäiset afterit vietetään 26.6., jolloin ohjelmana on tutustua Turun monipuoliseen Koulu ja laivavalikoimaan, elikkäs tällöin tavataan klo 17:00 Panimoravintola Koulun takapihalla olevalla terassilla (mukaan voi myös liittyä myöhemmin). Tästä tarkoituksena olisi jatkaa sitten eteenpäin jokilaivoille tai muualle afterilaisten toiveiden mukaisesti.

Ensimmäisistä Aftereista vastuuhenkilönä on Roosa Virta, johon voi ottaa Discordissa yhteyttä kysymyksissä tai paikkatiedoista laittamalla viestiä ThistleFIN#5157 tai Asteriskin Discordin after -kanavalla, jonne pyritään päivittämään illan aikana paikkatietoja. Jos et vielä ole liittynyt asteriskin Discordiin, niin liittymislinkki on: https://discord.gg/EKZ9rxm

Nähdään 26.6. klo 17:00 Panimoravintola Koulussa!