Viikkotiedote 7 ja mailikooste

  • 14.02.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Heijsan ja hyvää alkavaa, sekä kirpsakkaa viikkoa. Viikko lähtee vahvasti käyntiin Discordin äärellä, joten jos et ole vielä liittynyt Asteriskin Discordiin, niin liittymislinkki on tässä! Samalla kun käynnistelee Discordia on aikaa täytellä tuutorihakemuksia edelleen, etsiä CIV 6 tarjouksia taikka voi vaikka mennä töihin (kesätöitä ja töitä on para-aikaa piiloteltuna rekryportaalissa)!


Maanantai 15.2.

Peli-ilta, CIV 6, 18:00 – 20:00 @Discord

Tiistai 16.2.

Asteriskin ruutukerho, 18:15 – 20:30 @Discord

Uusi sarja alkaa, eli uudet ja vanhat mukaan!

Keskiviikko 17.2.

Peli-ilta, Minecraft Valhelsia 3, 18:00 – 20:00 @Discord

Minecraftin uusi osoite on: mc.asteriski.fi, joten tulkaahan tsekkaamaan uusi spawni!

Lauantai 20.2.

Asteriski lähtee luontoretkeilemään Katariinaan klo 12! (Ilmoittautuminen täynnä)


Mailikooste sisältää:

  • Oppimisympäristön laadun arviointi
  • Save the Date: TiTOL ry:n vuosijuhlat 2021
  • Loppupiristys

Oppimisympäristön laadun arviointi

Hyvät opiskelijat!

Turun yliopistossa on käynnissä oppimisympäristön laadun arviointiin liittyvä kysely opiskelijoille ja opettajille. Webropol-kyselyssä voit arvioida, minkälaiset puitteet Turun yliopisto tarjoaa opiskelulle ja opetukselle.

Lisätietoa kyselystä ja vastauslinkin löydät oheisesta intranetin uutisesta:

https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/Sivut/vastaa-oppimisymparistokyselyyn.aspx


Save the Date: TiTOL ry:n vuosijuhlat 2021

Hyvät yhteistoiminnan ystävät,

Vuosi 2021 on tietotekniikan opiskelijoiden liitto TiTOLille 20-vuotisjuhlavuosi. Kahteenkymmeneen vuoteen on mahtunut monia yhteistoiminnallisia tapahtumia ja hetkiä. Mikä siis olisikaan parempi tapa juhlia tätä taivalta, kuin TiTOLin ihka ensimmäiset vuosijuhlat! 

Pääjuhla järjestetään perjantaina 14.5. Tampereella Messukylän työväentalolla. Ennen pääjuhlaa järjestetään cocktailtilaisuus niin ikään Messukylän työväentalolla. Lauantaina 15.5. juhlaa jatketaan silliaamiaiselle toistaiseksi tuntemattomassa sijainnissa.

Lisätietoa juhlista on tulossa myöhemmin, mutta merkitsehän vuosijuhlaviikonloppu jo kalenteriisi! Ilmoittautuminen alkaa maaliskuun lopulla. Yhteistoiminnallisiin juhliin voi alkaa jo virittäytymään TiTOLin Telegram-ryhmässä.

Juhlallisin terveisin

TiTOLin vuosijuhlatoimikunta

vuosijuhlat@titol.fi

Huom! Juhlan järjestämisessä otetaan huomioon vallitseva koronatilanne: juhla järjestetään vain, mikäli tilanne sen mahdollistaa. Juhlan järjestämisestä päätetään hyvissä ajoin ennen juhlaa.


Asteriskin hallitus toivottaa kaikille hyvää ystävänpäivää!

Kuvahaun tulos: wholesome valentine's day memes